Count Alucard 23 Eki 2014 #25 gokhan dedi ki: Ope ope meyvesinin şekli nasıl acaba onu merak ediyorum en çok Genişletmek için tıkla ... Spoilerde yazıyor. Haftaya bölüm yok mu? Ben iptal...
gokhan dedi ki: Ope ope meyvesinin şekli nasıl acaba onu merak ediyorum en çok Genişletmek için tıkla ... Spoilerde yazıyor. Haftaya bölüm yok mu? Ben iptal...
Roronoa Zoro 23 Eki 2014 #28 Solid Snake dedi ki: > Art arda iki cümlede aynı kalıbı kullanmak. Genişletmek için tıkla ... Telefondan yazıyorum. ):
Solid Snake dedi ki: > Art arda iki cümlede aynı kalıbı kullanmak. Genişletmek için tıkla ... Telefondan yazıyorum. ):
Phoenix 23 Eki 2014 #29 4 hafta çıktı aralıksız.Ondan öncekinde 5 hafta çıkmıştı.Bu arc bitene kadar böyle 4-5 devam eder inşallah.Manga bitene kadar böyle devam etse daha iyi tabi de arc sonunda 3 bölüm 1 araya döner gibime geliyor.
4 hafta çıktı aralıksız.Ondan öncekinde 5 hafta çıkmıştı.Bu arc bitene kadar böyle 4-5 devam eder inşallah.Manga bitene kadar böyle devam etse daha iyi tabi de arc sonunda 3 bölüm 1 araya döner gibime geliyor.
J.Sparrow 23 Eki 2014 #30 Haftaya ara olması kötü oldu benim için. Askere gitmeden önce okuduğum son manga olacak sanırım.