Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 765: Kader Adası: Minion

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafa tutmaktan kasıt karşı saldırı yapabildi. Baya bi' geri sürüklendi Issho o saldırıyı karşılayınca. Bu demek oluyor ki karşında varlık gösterebilirim. Sanji tek yemez ama şimdi gördüğümüz gibi doğru dürüst karşılıkta veremiyor.
Nasıl vermiyor? Tekme gatlingi attı la Dof'a.Başta da tekme atmıştı.Dof ikisini de karşıladı.İşlemedi.Issho vs Zoro'da Zoro slash attı Issho karşıladı,işlemedi.Sabo'nun 10-15 dk'da vay dedirtecek bir hasarı olmamışken Zoro varlık gösterirdi demek bana garip geliyor.5 dk 'da pert ederdi bence Issho_O da Issho'nun meyvesinin basınç vermesinden,Zoro'nun da dayanıklılık konusunda iyi olmasından dolayı.Dof karşısında k.hakisi Sanji'den bile kötü olan Zoro 2 dk duramaz.

Yok daha neler sacmalayıp durmayın bizde okuyoruz manga bu kadarda atılmaz hayal dünyasında yaşamayın görmedende konuşuyonuz kesin bir dille yazmış nasıl inanıyosunus bunlara anlamıyorum .Lufy 'i dofu dövücek dof zoroya tek atıcak lol :)

Nasıl vermiyor? Tekme gatlingi attı la Dof'a.Başta da tekme atmıştı.Dof ikisini de karşıladı.İşlemedi.Issho vs Zoro'da Zoro slash attı Issho karşıladı,işlemedi.Sabo'nun 10-15 dk'da vay dedirtecek bir hasarı olmamışken Zoro varlık gösterirdi demek bana garip geliyor.5 dk 'da pert ederdi bence Issho_O da Issho'nun meyvesinin basınç vermesinden,Zoro'nun da dayanıklılık konusunda iyi olmasından dolayı.Dof karşısında k.hakisi Sanji'den bile kötü olan Zoro 2 dk duramaz.
Sanji vururken Dof birazda sırtımın üstlerine doğru diyecek kıvamdaydı. Issho karşıladığında ise geriye doğru kayarak yavaşlatıyor. Bunu yapmak bile varlık göstermektir zaten, beş dakka sürsün sürmesin. Bunun olmasıyla bile Zoro ilah oldu forumda.marulun Sanji'nin düştüğü duruma düşmesi için, onun gibi çaresiz kalması lazım.

Cavendish gelsin tayfaya.Ansızın bir gece Hakuba olup Brook,Usopp,Nami gibi çöpleri öldürür belki.:D

Güçlü adam ciddi şart tayfaya.Cavendish ya da Law kesin gelmeli.Cüce falan bunlar gereksizler.Belki Sanji'ye kıyak geçmek için Violet gelebilir.Hem meyvede güzel.Yararlı olur.:ehe:

Sanji vururken Dof birazda sırtımın üstlerine doğru diyecek kıvamdaydı. Issho karşıladığında ise geriye doğru kayarak yavaşlatıyor. Bunu yapmak bile varlık göstermektir zaten, beş dakka sürsün sürmesin. Bunun olmasıyla bile Zoro ilah oldu forumda.marulun Sanji'nin düştüğü duruma düşmesi için, onun gibi çaresiz kalması lazım.
Ondan bahsediyorum işte.Karşılaştıkları adamları ele almak lazım.Millet Zoro amirale dayandı Sanji amiral kadar güçlü olmayan Dof'a karşı rezil oldu kafasında.İyi de meyve gücü farklı adamların total seviyesini yemişim.Dof'un ipleri sezmek için yeterli k.haki lazım.Sanji sezebildi mi? Hayır.Sanji'nin k.hakisi Zoro'dan iyi mi ? Evet.Şimdi Zoro'nun Dof karşısında aynı duruma düşeceğini söyleyebilmek için müneccim olmaya gerek yok.İlla mangakanın çizmesine de gerek yok.K.haki olayına daha itiraz eden çıkmadı.Sadece kılıcıyla karşılar diyen çıktı,ben de sordum göremediği,sezemediği şeylere karşı nasıl kılıcıyla karşı koyacak diye kimse bir şey diyemedi.

Ondan bahsediyorum işte.Karşılaştıkları adamları ele almak lazım.Millet Zoro amirale dayandı Sanji amiral kadar güçlü olmayan Dof'a karşı rezil oldu kafasında.İyi de meyve gücü farklı adamların total seviyesini yemişim.Dof'un ipleri sezmek için yeterli k.haki lazım.Sanji sezebildi mi? Hayır.Sanji'nin k.hakisi Zoro'dan iyi mi ? Evet.Şimdi Zoro'nun Dof karşısında aynı duruma düşeceğini söyleyebilmek için müneccim olmaya gerek yok.İlla mangakanın çizmesine de gerek yok.K.haki olayına daha itiraz eden çıkmadı.Sadece kılıcıyla karşılar diyen çıktı,ben de sordum göremediği,sezemediği şeylere karşı nasıl kılıcıyla karşı koyacak diye kimse bir şey diyemedi.
Benim de yakındığım konu o nokta zaten. Oda Zoro'yu öyle bi duruma düşürmüyor, 2 yıl aradan sonra full Sanji'ye çalışıyor. O yüzden birinin karizma diplerde biri aldı yürüdü. Belki de senin dediğin olaydan araya Issho'yu sokmuştur. Zoro'yu öyle bi duruma sokmadığından da hayal dünyasında yaşamayın gibi tepkiler alınıyor doğal olarak :D

Sanji'nin gücü neye yatkın K.Haki+hızlı biri ;Dof nasıl dövüşüyor telleri ile o zaman okuyucu Sanji'den Dof'un tellerini hissetmesini hiç olmazsa bir iki saldırıdan kaçmasını bekler.Sonuç Sanji birşey yapamadı.

Zoro'nın gücü nasıl Dayanıklı+F.Gücü yüksek+Saldırı gücü yüksek bir arkadaş ; Okuyucu ne bekler bu adam basınçtır kılıç ustasıdır vs. sonuna kadar dirensin ister.Sonuç Zoro başarılı.

Yetenekler birbirine ters gelebilir keza Luffy bile Doflamingo'nun iplerini sezmesine rağmen 1 dk.'da pert oluyor iyice meyvesini çözdükten sonra yenecek muhtemelen.

İyi forumlar.

Benim de yakındığım konu o nokta zaten. Oda Zoro'yu öyle bi duruma düşürmüyor, 2 yıl aradan sonra full Sanji'ye çalışıyor. O yüzden birinin karizma diplerde biri aldı yürüdü. Belki de senin dediğin olaydan araya Issho'yu sokmuştur. Zoro'yu öyle bi duruma sokmadığından da hayal dünyasında yaşamayın gibi tepkiler alınıyor doğal olarak :D
Doğru o yüzden Issho'yu sokmuş olabilir.Adam Zoro'yu elletmiyor aga.Luffy bile saçma durumlara giriyor ama Zoro yok.İşte burada da biz devreye gireceğiz hacı çıkarım yapacağız Zoro olsaydı ne olurdu diye :D Yoksa görmeyi beklersek çok bekleriz.

Sanji'yi ise ayrıca sevmiyor herif.Neden bilmem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık