Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 765: Kader Adası: Minion

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeş ne var bu kadının tayfada yapacağı iş yok,savaş gücü de değil bir boka yaramaz diyorum.Seinen olmayan bir seri için ciddi ciddi böyle bir yorum yapmışım gibi ni iğrinç bir tıtım yhaa demenin manası ne?
Senin tayfaya fahişelik yapacaksa gelsin manasında demen deki amaç ney onu söyle bir ? Ben senin gereksiz trollüklerini cinsellik katarak ifade etmeni görmek zorunda değilim. Bölüm yorumu burası seksüel açıdan köle seçme konusu değil.

Sanji'den bi' umut bırakmadı zaten mangayı çizen zalim. Artık sadece Zoro'nun da aynı duruma düşmesi yüreklere su serper.

Senin tayfaya fahişelik yapacaksa gelsin manasında demen deki amaç ney onu söyle bir ? Ben senin gereksiz trollüklerini cinsellik katarak ifade etmeni görmek zorunda değilim. Bölüm yorumu burası seksüel açıdan köle seçme konusu değil.
Tayfada anca ona yarar diye diyorum anlamıyor musun? Kadın hizmetçi tayfada hizmetçiye ihtiyaç yok.Savaş gücü de değil,ezik.Ee bu seride shounen olduğu için o tarz (bahsettiğim gibi)bir görevi de olamaz.Kısaca bu kadının tayfada herhangi yapacağı bir işi yok demek.

Çok basit bir şeyi uzatıyorsun,ulan reelde seks köleliği haberleri çıkıyor gazetede okumuyor musun onları? Çok uçuk bir tabir sanki.Ciddi ciddi öyle gelsin desem neyse.Ciddi olmadığımı serinin seinen olmadığının farkında olan ve benim yorumlarımı okuyan herkes bilir.Hay yarabbi ya.Forumlarda senin gibi ahlak bekçileri hep çıkıyor neyse sakinim.

Zoro zaten Wano'da çoşacak da Sanji'de çok sağlam bi çıkış yapacaktır daha hiçbir şeyini görmedik bence
Abi çok sağlam çıkış yapması için güçlü bi' rakiple çarpışması lazım. Gördüğümüz kadarıylada o zor. İmzası olan tekmeyle Vergo'ya karşılık veremedi daha bacağını çatlattı. Oda direk seviyesinin üstü adamların karşısına atıp ezdi. Zoro'yu öyle bi' duruma sokmadı daha, hatta gitti Amiral'e falan kafa tutturdu. Şu iki yıl aradan sonra Sanji'yi gözden çıkarmış.

Abi çok sağlam çıkış yapması için güçlü bi' rakiple çarpışması lazım. Gördüğümüz kadarıylada o zor. İmzası olan tekmeyle Vergo'ya karşılık veremedi daha bacağını çatlattı. Oda direk seviyesinin üstü adamların karşısına atıp ezdi. Zoro'yu öyle bi' duruma sokmadı daha, hatta gitti Amiral'e falan kafa tutturdu. Şu iki yıl aradan sonra Sanji'yi gözden çıkarmış.
Amirale kafa tuttu ? Teke gitmedi la sadece.Sanji de Dof'tan tek yemedi zaten.Ki Sanji Issho'dan da tek yemez benim gördüğüm.Tabi Zoro'ya yaptığı saldırıyı baz alıyorum Issho'nun.

Tayfada anca ona yarar diye diyorum anlamıyor musun? Kadın hizmetçi tayfada hizmetçiye ihtiyaç yok.Savaş gücü de değil,ezik.Ee bu seride shounen olduğu için o tarz (bahsettiğim gibi)bir görevi de olamaz.Kısaca bu kadının tayfada herhangi yapacağı bir işi yok demek.

Çok basit bir şeyi uzatıyorsun,ulan reelde seks köleliği haberleri çıkıyor gazetede okumuyor musun onları? Çok uçuk bir tabir sanki.Ciddi ciddi öyle gelsin desem neyse.Ciddi olmadığımı serinin seinen olmadığının farkında olan ve benim yorumlarımı okuyan herkes bilir.Hay yarabbi ya.Forumlarda senin gibi ahlak bekçileri hep çıkıyor neyse sakinim.
Ben senin yorumlarını takip etmiyorum, serinin de seinen olmadığını da biliyorum ama sen burasının o haber sitesindeki haberlerden olmadığının farkında mı değilsin bilmiyorum lakin benzetmenin de bir sınırı vardır. Kendi açından bakmayı bıraksan daha iyi olacakta sende o tercihi göremiyorum.
Açarak anlatayım, yorumlarını başka insanlarda okuyor ve site de bayan arkadaşlar da üye olsun veya olmasın var biraz empati yeteneğin varsa neyi savunduğunu veya dalgasına söylediğin şeyin nasıl bir izlenim bıraktığının farkında olursun.

Amirale kafa tuttu ? Teke gitmedi la sadece.Sanji de Dof'tan tek yemedi zaten.Ki Sanji Issho'dan da tek yemez benim gördüğüm.Tabi Zoro'ya yaptığı saldırıyı baz alıyorum Issho'nun.
Kafa tutmaktan kasıt karşı saldırı yapabildi. Baya bi' geri sürüklendi Issho o saldırıyı karşılayınca. Bu demek oluyor ki karşında varlık gösterebilirim. Sanji tek yemez ama şimdi gördüğümüz gibi doğru dürüst karşılıkta veremiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık