Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 765: Kader Adası: Minion

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Bence tayfaya gelmesi gereken yegane kişi bartodur!
Tayfada olmaz o arkadaş, ne yazık ki... Çok fazla fangirl havalarında. Tadı kaçar bir süre sonra.Tayfaya gelecek adam Luffy'e yumruk atabilip, küfür edebilmeli :D
Brook gibi gereksiz olmamalı.

Tayfada olmaz o arkadaş, ne yazık ki... Çok fazla fangirl havalarında. Tadı kaçar bir süre sonra.Tayfaya gelecek adam Luffy'e yumruk atabilip, küfür edebilmeli :D
Brook gibi gereksiz olmamalı.
Cavendish. Hem Luffye yumruk düşünmeden atar. Sanjiyi kanser eder. Hakubaya dönünce tayfada şenlik :D Kaçışan Chopper, Usopp falan. Hem tayfasıda yok herifin.

Cavendish. Hem Luffye yumruk düşünmeden atar. Sanjiyi kanser eder. Hakubaya dönünce tayfada şenlik :D Kaçışan Chopper, Usopp falan. Hem tayfasıda yok herifin.
Aslında güzel olabilir dediğin gibi ancak Cavendish gibi supernovalardan nefret eden birisi gidip de onların adamı olmaz.

Eğer olursa Law ile Cavendish birlikte gelsinler ki şu renkli sayfa gerçekleşmiş olsun.

Aslında güzel olabilir dediğin gibi ancak Cavendish gibi supernovalardan nefret eden birisi gidip de onların adamı olmaz.

Eğer olursa Law ile Cavendish birlikte gelsinler ki şu renkli sayfa gerçekleşmiş olsun.

Law en çok istediğim adam zaten. Gerçekten güvenebileceğin güçlü bir adam. Tayfaya ciddi bir seviye katacak kalitede.

Ne iğrenç bir tutum bu ya.
Kardeş ne var bu kadının tayfada yapacağı iş yok,savaş gücü de değil bir boka yaramaz diyorum.Seinen olmayan bir seri için ciddi ciddi böyle bir yorum yapmışım gibi ni iğrinç bir tıtım yhaa demenin manası ne?

@montana

Kulağa güzel geliyor ama Sanji de 4. olacak o da kötü geliyor :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık