Wataame Daisuki 15 Eki 2014 #413 Gene FB devam edecek haliyle ve D. lerle ilgili birkaç şey öğreniriz belki..
hdbfresh 15 Eki 2014 #414 Mangabird One piece, Toriko vs. perşembe günü demiş. Büyük ihtimal direk raw gelecek.
cegocego 15 Eki 2014 #416 kadir t. dedi ki: Allahını seven üstüme spoiler atsın.2 saate gelir belki bi şeyler Genişletmek için tıkla ... Çağdaş bu yorumu beğendi.
kadir t. dedi ki: Allahını seven üstüme spoiler atsın.2 saate gelir belki bi şeyler Genişletmek için tıkla ... Çağdaş bu yorumu beğendi.
ezell 15 Eki 2014 #418 Salı sabahından beri bakıyorum spoiler var mı diye yok alışmak zor, bölümler perşembeye kaydı . Haftaya da ara olur kalırız yetim çocuklar gibi .
Salı sabahından beri bakıyorum spoiler var mı diye yok alışmak zor, bölümler perşembeye kaydı . Haftaya da ara olur kalırız yetim çocuklar gibi .
Euphorbia 15 Eki 2014 #419 Öff tüm o yol stresi ve yorgunluğa rağmen eve bin bir türlü spoiler hayalleriyle geldim ki sonuç 5x yorgunluk Bu Corazon'un bilinçaltını sergileyen bir bölüm olur umarım..Bu kadar esrarengizlik yeter artık.
Öff tüm o yol stresi ve yorgunluğa rağmen eve bin bir türlü spoiler hayalleriyle geldim ki sonuç 5x yorgunluk Bu Corazon'un bilinçaltını sergileyen bir bölüm olur umarım..Bu kadar esrarengizlik yeter artık.
Üye silindi 789 15 Eki 2014 #420 Bir ben sevmiyorum herhalde bu spoilerları.İşin tadını kaçırıyorlar.