Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 763: İnsanlık Bildirgesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dellinger'da çocuk fakat psikopatın önde gideni.Zoro-Luffy tanımadan saldırıyor çocuk.Baby 5-Law daha bebeyken savaşlara girmeye başlamışlar.Gerçi burada tayfa ve kaptan farkı var:D ama yinede bu korku işini bu kadar abartmamalılar.Chopper'i anca vslerde severim.Usopp'tan daha iyi tabiki fakat ne görürse korkuyor.Yeni dünyaya girmişler.Bir çeki düzen versinler kendine.Bu kadar çokta korkmamalılar.
Chopper yeni dünyaya girdikten sonra aşırı ağlak karaktere çevirdiler.O zamanların anime konusunda da var bu tarz bir yorumum.Usoppla fazla takılmaktan değişti hayvan :).

Chopper yeni dünyaya girdikten sonra aşırı ağlak karaktere çevirdiler.O zamanların anime konusunda da var bu tarz bir yorumum.Usoppla fazla takılmaktan değişti hayvan :).
Thriller Bark Arc'ta Nami-Usopp ve Chopper üçlüsü ayrı düşmüştü.İşte orada başladı herşey.:D

Fishman'a ilk girişlerinde Kraken ile karşılaşmışlardı.Tayfanın tamamı yanlarında.Canavar üçlü orada fakat bunlar hala Kraken'den tırsıyorlar.Az güvenin şu adamlara be.:ehe:

Onlarla olayın ne alakası var? Ben kendi görüşümü söylüyorum. Ace inanılmaz derecede güçlü olabilecek biri iken, balon kalmayı tercih etmiş.
Onlarla alakası yok bende farkındayım kişisel algılamada kelimelere takılınca böyle saçma dörtlükler aklıma geliyor arada yazamadan edemiyorum :D

Ace konusunda ise tercihden ziyade kurban edilmesi için yanlış yöne saptırıldı diye bakıyorum olaya. Luffy'nin önünü açmasının yanı sıra belki yaşasaydı senaryorda bazı problemler çıkabilirdi mesela mangaka Sabo ile arasındaki dengeyi tam olarak tutturamayabilirdi. Şuan Saboya bakınca Ace'de böyle olabilirdi falan diye düşünüyorum ama yaşasaydı Sabo'nun yanında sönük kalabilirdi diğer yönden ise bir anda o kadar güçlü olması da fazla saçma olurdu..Tayfanın gelişimi - Yeni Power-uplar arasındaki hafif bir tutarsızlık var. Hepimizinde bildiği gibi devlerin savaşı olan MF arcdan sonra neler çıktı ki bu durum oldukça saçmaydı. Yani WB'nin tayfası tekrar karşımıza çıktığında daha MF'da göstermedikleri hünerlerini hakili kombinasyonlar falan illa göreceğiz bu durum yeterince saçma iken Ace'in yaşayıp o zamandan bu zamana Sabo gibi piskopat bir karaktere dönüşmesi senaryoda büyük bir kopukluğa neden olabilirdi.

Üye silindi 1004

Meyveyi yemeden öncede güçlü olduğu kaç kez vurgulandı hatta en başta Luffy söyledi. WB'nin karşısında Luffy'de Ace'den farklı davranmazdı daha ilk karşılaştıklarında atar yaptı gördük :D

Ace o savaştan sağ çıksaydı. Tamamen idealist bir tipe dönüşebilirdi ki bence bu yüzden MF arcında onunda mefta olması gerekliydi :D. WB boşuna veliahtı seçmedi. En başta bir kere Roger'ın oğlu sırf bu yüzden bir dünya bebek katledildi. Ha şu da var sizin dediğiniz gibi bir tip olsaydı zaten WB onu yanına almaya bile tenezzül etmezdi kimin oğlu olursa olsun. Her türlü KK olma potansiyeli Luffy'den daha yüksek bir karakterdi tabi ki ideali bu olsaydı.
Ace'in Luffy'den fazla potansiyeli olduğunu, WB'nin kararından çıkarman olmamış kardeş. WB istediği kadar KK olayını iyi biliyor olsun ama, onun gördüğü potansiyel, anca amatör eğlendirir. Shanks, Ray-san'ın gördüğü potansiyel önemli olan. Bu adamlar Ace yaşarken bile parasını Luffy'e yatırmış adamlar. Ace kan bağıyla götürürken olayı, Luffy hem has ve gerçek D. ruhuna sahip, hem Roger'ın tayfasının üzerine kumar oynadığı tek adam. Eğer potansiyele büyük adamların kumarına göre bakacaksak, Ace'in potansiyeli Luffyn'in potansiyeline diz çöker tövbe istetir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık