Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 763: İnsanlık Bildirgesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kral belli aynen da o zaman başka bir supernova ölsün niye Law :D
Diğerlerinin ölümü için zemin hazırlanacak işte ve okuyucuyu heyecanlandıracak, heran başka bi novanın ölme olasılığını bileceğiz, şahsen serinin en büyük sorunu çözülecek ölüm olacak seride ölüm hatta belki oda çılgınlık yapacak tayfadan birini öldürecek:D

Evet D. Isen başka kimseye güvenmezsin her şeyi tek başına başarmalısın mantığı hoş

Luffy adam olmaz.Law ölse de olmaz Sabo ölse de olmaz dedesi ölse de olmaz.Böyle gider bu.Ama Law artık çok sıktı.Law'un yoluna döndü la iş.Ya ölsün ya da defolsun gitsin intikamı alındıktan sonra.Önümüzde muhtemelen yonko var ve muhtemelen saga şeklinde olur gene.Law'u 2-3 arc daha görmeye tahammülüm yok.Sevdiğim karakterlerdendir ama baydı artık.

Alpamis

1- İşin renginin değişmesi için orada kendini kastetmesi gerekiyordu, ama Luffy'i kastetti bariz şekilde, bunu okuyanların hepsi öyle anladı. Sonradan Law'ın D. çıkması işin rengini değiştirmiyor. :)

2- Luffy arkadaşlarını korumaktan çok uzak şu an için. Yani Law olmasa, tayfanın yarıdan fazlası gemi ile birlikte denizin dibini boyluyordu. O yüzden kendi elinde olmayan nedenlerle yakındakiler ölsün ki Luffy her şeyin kendi elinde olmadığını anlasın ve buna göre davransın, vurdumduymaz olmasın. :)
Katılmıyorum Luffy vurdumduymaz olabilir ama arkadaşlarından herhangi birinin hayatı tehlikedeyken hiçbir zaman vurdumduymaz olmamıştır.Ayrıca zaten Ace'i ölüme de kendi elinde değildi ama öldü.Ace'in ölümü ile zaten akıllandı.O yüzden eğitim aldı.Daha öyle bir hadise olacağını sanmıyorum Oda kendi ettiği lafa ters düşmüş olur.

Katılmıyorum Luffy vurdumduymaz olabilir ama arkadaşlarından herhangi birinin hayatı tehlikedeyken hiçbir zaman vurdumduymaz olmamıştır.Ayrıca zaten Ace'i ölüme de kendi elinde değildi ama öldü.Ace'in ölümü ile zaten akıllandı.O yüzden eğitim aldı.Daha öyle bir hadise olacağını sanmıyorum Oda kendi ettiği lafa ters düşmüş olur.
Herkes kral olcam diyor yani bunu mangaka dedirtiriyor şimdi herkes kral mı olacak ettiği lafa ters düşmemesi İçin?

Alpamis

Herkes kral olcam diyor yani bunu mangaka dedirtiriyor şimdi herkes kral mı olacak ettiği lafa ters düşmemesi İçin?
Onunla o bir mi :D kardeşim yapma etme.Abisi gözlerinin önünde ölüyor.Bir söz verdiriyor mangaka adama asla böyle durumlara düşmeyecem diye.Rayleigh'de eğitim olmadan yaş olur diyor.Eğitimi bunun için alıyor.Senin dediğin çok farklı.

Onunla o bir mi :D kardeşim yapma etme.Abisi gözlerinin önünde ölüyor.Bir söz verdiriyor mangaka adama asla böyle durumlara düşmeyecem diye.Rayleigh'de eğitim olmadan yaş olur diyor.Eğitimi bunun için alıyor.Senin dediğin çok farklı.
Isterse mezardan kalksın Roger eğitim versin gitsin bakalım sadece Luffy ve Law Kaido'unun karşısına bu halde bütün arkadaşlarını koruyabilecek mi?
Şu mantık yanlış eğitim aldı güçlenmek arkadaşlarını korumak için o zaman onları korur. Olmaz bu işler Luffy nin ağızından çıkan bi lafa bakarak sen böyle bi sonuca varamazsın.

Alpamis

Isterse mezardan kalksın Roger eğitim versin gitsin bakalım sadece Luffy ve Law Kaido'unun karşısına bu halde bütün arkadaşlarını koruyabilecek mi?
Şu mantık yanlış eğitim aldı güçlenmek arkadaşlarını korumak için o zaman onları korur. Olmaz bu işler Luffy nin ağızından çıkan bi lafa bakarak sen böyle bi sonuca varamazsın.
:D Bilerek de gidip ölüme atlamayacak herhalde.Kendini koruyamaz arkadaşlarını mı koruyacak.Ayrıca bu öylesine verilmiş bir söz gibi değil resmen Hancock Rayleigh'nin teklifini duyunca aynı zaman da Jinbei adama sen bunları nasıl dersin diyor.Luffy'de o ara bu dediklerini tartıp arkadaşlarını koruyabilmesi için eğitim yapması gerektiği sonucuna varıyor.Bence bu sözü de tutturtacak Luffy'e (Biri çıkıp ta fiil demesin :D )

:D Bilerek de gidip ölüme atlamayacak herhalde.Kendini koruyamaz arkadaşlarını mı koruyacak.Ayrıca bu öylesine verilmiş bir söz gibi değil resmen Hancock Rayleigh'nin teklini duyunca aynı zaman Jinbei adama sen bunları nasıl dersin diyor.Luffy'de o ara bu dediklerini tartıp arkadaşlarını koruyabilmesi için eğitim yapması gerektiği sonucuna varıyor.Bence bu sözü de tutturtacak Luffy'e (Biri çıkıp ta fiil demesin :D )
Ya usta isterse yemin etsin hala anlatamadım sanırım olaya yanlış yerden bakıyorsun bence ama olsun avatar şekil:cool:
Ama Law ve biok nova ölecek bu seride hatta İmpatatorlar bie olacak şu olaylar gidişatında.

Alpamis

Ya usta isterse yemin etsin hala anlatamadım sanırım olaya yanlış yerden bakıyorsun bence ama olsun avatar şekil:cool:
Ama Law ve biok nova ölecek bu seride hatta İmpatatorlar bie olacak şu olaylar gidişatında.
Tamam okuyup görelim bakalım öldürecek mi Law'ı hiç sanmıyorum.Hele de D.vasfını yükledikten sonra öldüreceğini hiç sanmıyorum.Bizim oğlan kaldıramaz bir ölümü daha :D

1- Etrafta zayıf olduğunu idrak edemeyip büyük laflar eden bir adam olmayacak. :)
2- Law'ın ölümü ile birlikte Luffy korsancılık oynamadığını anlayacak, hayata daha ciddi yaklaşacak. :)
1- o zaman Luffy de ölsün,Hatta hayali Kk olmak olan çoğu insan ölsün,nasılsa zayıf oldukları halde kral olacağım diy vızıldıyorlar
2- Değil law arkadaşları bile ölse bizim Luffy'nin ciddileşeceğini düşünemiyorum maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık