Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 763: İnsanlık Bildirgesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law, Sabaody'den ayrılıyor.

Aynı dakikalarda Luffy:

Tamamen alakasız bir durum. Law şans eseri Luffy'yi kurtarıyor işte. Neden ısrarla bunun aksi söyleniyor, anlamıyorum.
Ama neden diğer novalar gibi geride beklemiyor? Tamam savaşa şansa değilde diğer novalar gibî bi çağın bitişinî izlemeye geliyor lakin neden izlemiyorda savaşın ortasına dalıyor? Burda önemli olan neden Kid izliyorda Law olaya dahil oluyor.

Neyse anlaşılan sen bu konu hakkında daha fazla tartışmak istemiyorsun.

Ama neden diğer novalar gibi geride beklemiyor? Tamam savaşa şansa değilde diğer novalar gibî bi çağın bitişinî izlemeye geliyor lakin neden izlemiyorda savaşın ortasına dalıyor? Burda önemli olan neden Kid izliyorda Law olaya dahil oluyor.
O kısım benim ilgi alanıma girmiyor. Benim şu an anlatmaya çalıştığım şey tamamen farklı.

O kısım benim ilgi alanıma girmiyor. Benim şu an anlatmaya çalıştığım şey tamamen farklı.
Sıkıntı mantıklı gelmemesi ki bu adamın bir hayali de var. Böyle dehşetli bir savaşa gidip de dönememe gibi bir durumu var. Sadece Sabaody de görüp de gitmesi biraz mantıksız geliyor. Yoksa manga sayfalarını inkar ettiğimiz yok.

Sıkıntı mantıklı gelmemesi ki bu adamın bir hayali de var. Böyle dehşetli bir savaşa gidip de dönememe gibi bir durumu var. Sadece Sabaody de görüp de gitmesi biraz mantıksız geliyor. Yoksa manga sayfalarını inkar ettiğimiz yok.
Sonuç olarak Law'un savaşta Luffy'yi kurtarması şansına tekabül ediyor.

Ama savaş esnasında benim hatırladığım,yüzeye çıkar çıkmaz onu bana verin demesiydi.Yoldan geçerken görmüş birinden daha ziyade o amaçla gelmiş biri havası veriyordu sanki.
Birde amaç hayat kurtarmaktan daa ziyade yardım etmekte olabilir.

Law water ismini açıklarken baby 5 sözünü kesiyor.Law büyük ihtimal monkey ailesi gibi bir d. Değil. Çünkü water ismininde nesilden nesilde aktarıldığını açıklıyordu. Eskiden d lerin dünyayı yönettiği gibi bir teori vardı onu baz alırsak belki de water d ailesi vezirliklerini falan yapıyordu.

Robin kadar olmasa da Law da D. nin ne demek olduğunu biliyordur. Bunun yanısıra D. ler arası rütbe farkı var mıdır acaba? Ve bir D. , diger bir D. ile muttefik olup önce doffy'i ardindan da ailesini öldürenleri indirmeye çalışacak, plan ve olaylar bunu işaret ediyor

Ayrıca ülkesindeki bütün insanlar öldürülmesine rağmen devrimcilerle hala bağlantıya geçmemiş görünüyor.

Law water ismini açıklarken baby 5 sözünü kesiyor.Law büyük ihtimal monkey ailesi gibi bir d. Değil. Çünkü water ismininde nesilden nesilde aktarıldığını açıklıyordu. Eskiden d lerin dünyayı yönettiği gibi bir teori vardı onu baz alırsak belki de water d ailesi vezirliklerini falan yapıyordu.
olabilir aslında

Bence Law da diğerleri gibi ilk başta izlemeye geldi ama Luffy'nin kardeşi dediği adamın kollarında öldüğünü görünce kendi geçmişini hatirladı. Luffy'i anlamiş olmali. Ondan dolayi bu kadar pervasizca savaşin ortasina atilmiş olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık