Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 762: Beyaz Şehir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Montana

Killer Zoro'yu karşılar. Kaptanımın senin gibi adamlarla işi olmaz, bana gel, der.

2 amiral bulabilen adamların daha fazlasını bulamayacağı ne malum? Cp0'ı biliyor muydunuz önceden? Yoo.Böyle başka gizli örgütler de çıkabilir.Koca WG 4 amiralle mi çıkacak devrimciler+Luffy ve müttefikleri karşısına? Sabo amiral alır,Luffy alır,Dragon alır,bir de başkası alır iş bitti? Bu kadar basit mi bu iş? Shichiler var diyenler olabilir ama adamları MF'de gördük pek iplemiyorlar,haklılar da adamlar denizci değil ki korsan.Kendi şeylerine eseni yapıyorlar.Onlarla kuyuya inilmez.Kısaca WG'den bu adamlar demek ki böyle hükmetti yüzyıllarca dedirtecek muazzam bir ordu bekliyorum.

Ben görünenlerden yola çıkarak gelecek diye tahmin ediyorum. Yoksa bana kalırsa da tayfaya gelmesin Law.

H.hakinin sadece ezikleri bayıltmaktan ibaret olmadığının örnekleri gösterildiğinde Zoro'nun kral hakisinin ilerde ne işlere yarayacağı belli olacaktır.

Şimdi Shanks'ın kral hakisi, Rayleigh'in kral hakisi olmasaydı demek ne kadar doğru olur ? Ya da olmasaydı demiyorum, oldu da ne oldu diyorum :D demek ne kadar doğru olur ?

Bu arada, Zoro kral haki açacak derken yeni farkına varacak bu gücün kendisinde olduğunu manasında demedim. Zaten var ama bu arcta gösterecek manasında söyledim. Nasıl kullanacağını ya da kontrol edeceğini biliyor yani :good:
Dediğim gibi bilse de yetmez.Luffy de biliyor,hem de hakinin hası var adamda ama gördüğün gibi önemli bir fark yok Law ile aralarında.Öte yandan Law'da da çıkabilir bu meret bilemeyiz.

Roronoa Zoro

Law devrimcilere katilacak. Cok acik bir sekilde gosterildi bu bolum. WG"nin bunun memleketine yaptigi serefsizligi bi taraflarindan cikaracak Dragon esliginde. Malum Sabo da buralarda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık