Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 761: Ope Ope Meyvesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar bir anda olmayacak tabiki. Kid veya Law'un yonkou olabilmesi için en azından 5-6 senelik bir zaman geçmesi lazım ki olaylar nasıl bağlanır bilemem orasını ama o zamana kadar Raftel ile alakalı giriş kısımları olabilir. One Piece KK olmanın ana şartı tabiki lakin diyelimki Law ve Kid yonkou oldu Luffy'nin de yardımı ile diyelim. Luffy buna rağmen KK olmayacak sadece onlarla bir nevi müttefikmiş gibi olacak. One Piece'i de bulursa zaten KK olacak. Bi nevi tacını arayan kral diyelim biz buna.
Luffy kendi ağzıyla tüm yonkouları devireceğini söyledi. Şimdi ne diye başka Yonkoularla uğraşsın ki, hem sen bu yonkou olayını yanlış anlamış gibisin. Yonkou K.K'nin yokluğunda türemiş K.K olmaya çalışan bir grup korsandan başkası değil, yani Luffy K.K olunca haliyle yonkouluk da tarih olacak. Çünkü artık bir anlamı kalmayacak. :/

Roronoa Zoro

Luffy kendi ağzıyla tüm yonkouları devireceğini söyledi. Şimdi ne diye başka Yonkoularla uğraşsın ki, hem sen bu yonkou olayını yanlış anlamış gibisin. Yonkou K.K'nin yokluğunda türemiş K.K olmaya çalışan bir grup korsandan başkası değil, yani Luffy K.K olunca haliyle yonkouluk da tarih olacak. Çünkü artık bir anlamı kalmayacak. :/
K.K olmaya çalışmış?
Shanks: Çalışmıyor
WB: Çalışmıyor
Kocanana: Çalışmıyor gibi gözüküyor
Kaidou: Bir tek bu eleman uğraşıyor bunun üzerinde. Nasıl oluyor da Yonkouluk KK olmaya indirgeniyor anlamıyorum. Yeni Dünya'yı yöneten insanlar, bu kadar basit.

Olabilir tabiki hepsi şuan teoriden öteye geçemez. Yonkouluk hükümet devrimciler krallıklar herşey yıkılabilir yada mevcut düzen iyileştirilebilir yada korsanlar çağı tamamen bitebilir. Her birinden ayrı bir hikaye, her hikayeden de 50 tane farklı senaryo çıkar. Ben bunları yonkou olarak düşündüm belkide olmazlar ama sonuç olarak bunların müttefik olacağını, mevcut yonkouların da yenilmesinde birlikte savaşacaklarını düşünüyorum. Kid-Hawkins-Apoo ittifakı gözümüze bu yüzden sokulmuştur herhalde.

K.K olmaya çalışmış?
Kaidou: Bir tek bu eleman uğraşıyor bunun üzerinde. Nasıl oluyor da Yonkouluk KK olmaya indirgeniyor anlamıyorum. Yeni Dünya'yı yöneten insanlar, bu kadar basit.
Wb ve SHanks bazı sırları öğrenmiş kişiler onların amaçları farklı olabilir . :T
Özelliklede Shanks şapkanın emanetçisi adam. Onların amaçları farklı .
Diğer yonkoular Teach ve Kaido güç kasan adamlar Kk Liğe doğrudan oynuyorlar. Ek olarak kocakarıya da belli olmaz.

K.K olmaya çalışmış?
Shanks?.. Luffy'nin K.K olmasını bekliyor???
Beyazsakal?.. Ace'yi K.K yapacaktı, eğer yeterli zamanı olsaydı???
Karasakal?.. Dünden razı K.K olmaya.
Geriye Koca Ana ile Kaido kalıyor ki bunlar da eli armut toplayan korsanlar değillerdir değil mi? Eğer yeterli güce ulaşırsa elbette K.K olmak isteyeceklerdir. Kaido'nun 500 tane şeytan meyve kullanıcısı adamı var, bunları ne diye topluyor? Cevap bence yeteri kadar açık.

Olabilir tabiki hepsi şuan teoriden öteye geçemez. Yonkouluk hükümet devrimciler krallıklar herşey yıkılabilir yada mevcut düzen iyileştirilebilir yada korsanlar çağı tamamen bitebilir. Her birinden ayrı bir hikaye, her hikayeden de 50 tane farklı senaryo çıkar. Ben bunları yonkou olarak düşündüm belkide olmazlar ama sonuç olarak bunların müttefik olacağını, mevcut yonkouların da yenilmesinde birlikte savaşacaklarını düşünüyorum. Kid-Hawkins-Apoo ittifakı gözümüze bu yüzden sokulmuştur herhalde.
Hacı bak şimdi Roger dönemine bakalım, Yonkou tanımı yok, bunun yerine Büyük Korsanlar diye hitap edilen korsanlar var; ki bunlar kim? Tepede Roger ve Beyazsakal bunları Shiki izliyor. Eğer dediğin gibi olacaksa Yonkou Kidd yerine Luffy'e rakip olarak büyük korsan şeklinde anılmasını daha makul görüyorum ben. Tabi bunlar benim düşüncem, farklı bir senaryo türeyebilir ancak bu saatten sonra Yonkouluğun devam edeceğine ihtimal vermiyorum.

Genelde Kureha hariç yaşının o kadar ileri olduğunu bildiğimiz başka bir karakter yok diye biliyorum. Bu bilgi mangada geçiyor mu ya da Oda Sensei mi söylemiş bu bilgiyi?
Evet.

D: Oda-sensei. On the cover of volume 54, you say that people can basically live to be 140, but is Kureha alright?

O: Ah, right. Now that you mention it, she's 139, isn't she? Well, if we say that the limit for a normal person is 140 years, she's still superhuman, in the sense that she goes beyond other people. So she'll be fine.

Roronoa Zoro

@Sovereign
Yahu kardeşim bak sen ne demişsin "Yonkou K.K'nin yokluğunda türemiş K.K olmaya çalışan bir grup korsandan başkası değil"
WB Yonkou olduğunda ortada Ace mi vardı? Shanks Luffy için mi denize açıldı? Çok alakasız konuşuyorsun.
BigMom da gözü tatlıdan başka bir şeyi görmeyen bir denişiğe benziyor. Teach sonradan Yonkou olmuş biri, ben senin Yonkouların türemesi üzerine yaptığın diyaloga karşı çıktım, şu anki Yonkouların durumuna değil. Ne dediğini ne tartıştığını bilmiyorsun.

@Sovereign
Yahu kardeşim bak sen ne demişsin "Yonkou K.K'nin yokluğunda türemiş K.K olmaya çalışan bir grup korsandan başkası değil"
WB Yonkou olduğunda ortada Ace mi vardı? Shanks Luffy için mi denize açıldı? Çok alakasız konuşuyorsun.
BigMom da gözü tatlıdan başka bir şeyi görmeyen bir denişiğe benziyor. Teach sonradan Yonkou olmuş biri, ben senin Yonkouların türemesi üzerine yaptığın diyaloga karşı çıktım, şu anki Yonkouların durumuna değil. Ne dediğini ne tartıştığını bilmiyorsun.
Onların cevabını Tensei vermiş, yukarıda farkındaysan? :)
Bu ikisi de günün birinde gelecek olan kişiyi bekliyorlar. Yonkouluğu da bir durak olarak kullanıyorlar, bir araç olarak. Tamam kabul ilk yazdığım biraz yüzeysel bir ifade olmuş. Shanks ve Beyazsakal'ı ayırmam gerekirdi, ancak bu ikisi de gelecekte Roger'nin bahsini ettiği kişiyi, geleceğin K.K'sini bekliyorlar. Beyazsakal Ace'nin olabileceğini düşünürekten yanına alıyor, Shanks ise Luffy olduğundan emin bir şekilde Mugiwara'sını teslim ediyor. Bilmem derdimi anlatabildim mi?

Tamam da kullandığın ifade bu değil, Sen de dikkat ettiysen ben de Tensei'ye bir anlamda cevap vermişim "Teach daha yeni Yonkou oldu, ben oluşma amacından bahsediyorum" diyerekten. O yüzden diyorum ne tartıştığını bil diye.
Çok fazla üstüme geliyorsun, düzelttim ya işte. :(

Roronoa Zoro

Onların cevabını Tensei vermiş, yukarıda farkındaysan? :)
Bu ikisi de günün birinde gelecek olan kişiyi bekliyorlar. Yonkouluğu da bir durak olarak kullanıyorlar, bir araç olarak. Tamam kabul ilk yazdığım biraz yüzeysel bir ifade olmuş. Shanks ve Beyazsakal'ı ayırmam gerekirdi, ancak bu ikisi de gelecekte Roger'nin bahsini ettiği kişiyi, geleceğin K.K'sini bekliyorlar. Beyazsakal Ace'nin olabileceğini düşünürekten yanına alıyor, Shanks ise Luffy olduğundan emin bir şekilde Mugiwara'sını teslim ediyor. Bilmem derdimi anlatabildim mi?
Tamam da kullandığın ifade bu değil, Sen de dikkat ettiysen ben de Tensei'ye bir anlamda cevap vermişim "Teach daha yeni Yonkou oldu, ben oluşma amacından bahsediyorum" diyerekten. O yüzden diyorum ne tartıştığını bil diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık