Sephiros
Önemli açıklamalar yapıyor Dof, ingilizcesi gelsede anlasak.
Orochi-sama ben de anlayamadım biri bir yere oturmuş diğeri bir yerde..Sabo vs Issho noldu anlayamadım :/ Issho baktı yenemiyor gitti mi ne oldu :T
Sanırım buradan çıkacak en kötü sonuç , Sabo bir amirali baş edebiliyor :WOrochi-sama ben de anlayamadım biri bir yere oturmuş diğeri bir yerde..
Zoro'nun tekleyip acil yardıma gelmesi lazım.Luffy-Law paket; beklenildiği gibi. Çabucak gaza gelen arkadaşlar için cevap niteliğinde bir bölüm olmuş. Luffy'nin daha iyi bir tekniği olduğu da Dof'un red hawkı tınlamamasıyla kesinleşmiş oldu. Luffy'e attığı tekme sağlamdı. Bellamy de Luffy'i çizmiş anlaşılan![]()
Law'ın durumu Luffy'e göre daha kötü. Mingo tellerini içinden geçirmiş bildiğin. Kalkar geri kalkmasına ama durumu iç açıcı değil. Buradan hareketle Cavendish'in de yardıma gelmesi ihtimali yükseldi. Savaşın daha başı olmasına rağmen Luffylerin yardıma ihtiyacı olduğu açık. Yoksa daha şimdiden içinden teller geçmiş Law ile Trebo+Mingo+Bellamy' e karşı kazanma şansı çok düşük gözüküyor. Cavendish gelip ortalığı bir nebze de olsa rahatlatacaktır düyorum.
Durum kötü.. Trebo hala sağlam Luffy-Law yamuldu. Bellamy de ayakta.. Ne şekilde düzelecek bu durum, nasıl dengeleri sağlayacak Oda, merak konusu.
Sabo da bir ohh çekip yere çöreklenmiş. Pek de danışıklı dövüş gibi durmuyor olay ama Sabo rahatlayan taraf gibi gözüküyor![]()
Fuji neden gelmiş Riku'nun yanına acaba ? Bölüm şu an bile güzel görünüyor. Çevirisiyle daha da güzel olacaktır; beklemedeyiz.