Bak bu cidden sorun onun için acabalar var, doğru ama tayfası onu bırakabilir. Sonuçta tayfa üyeleri büyük ihtimalle eski çete üyelerinden oluşuyor onun için kaptan biz artık bu dünyayı kaldıramıyoruz deyip, çekip gidebilirler. Gitsinlerde Maynard'dan dayak yedi belkide en güçlü elemanıBellamyi gelmeyeceği kesin gibi E.Oda geleneği bozmayan biri olduğu için ben şu noktaya güveniyorum.
Luffy Bellamye Tomotachi(friend arkadaş) diyor tomotachi dedikleri hiç tayfaya katılmadı. Coby,Bon-chan ,Vivi, Hacchi camie Pappagu ,craken daha cok var aklıma gelen bunlar. Tayfaya girmesini istediklerine Nakama(dost,yoldaş)manasına gelen kelimeyi kullanıyor. Bu arçda sadece Lawa Nakama diye seslendi. Bu yüzden Bartonunda geleceğini sanmıyorum. İkincisi Barto Bellamyi korururken arkadaşlıga önem veren biri gibi görünüyor. Bu yüzde Yola birlikde çıktığı arkadaşlarını geride bırakıp tayfaya katılıcagını sanmıyorum.
Bellamy Bartonun tayfasına katılır diye dusunuyorum. Carvendish pekde gerekli olmayan bir karakter tayfada . Adada kalırsa şaşmam. Sonuçda adam populer olmayı seven biri Ve ülkede 2 tane prenses var birine kapagı atarmı atar.

Barto, CC ve bi cüce bu adadan alınabilecek en iyi tayfa üyeleri olurlar