Paket dediğin işte budur.

Olay bu noktaya geldikten sonra luffynin kazanacak olması da aksiyon filmlerindeki saçmalıktan farksız.
Paket dediğin işte budur.
Siz ne bekliyorsunuz ki ? Law başından beri muhtemelen luffyde kendisinden güçlü olduğunu biliyordu ki zaten.Paket dediğin işte budur.![]()
![]()
Olayın bu noktaya geldikten sonra luffynin kazanacak olması da aksiyon filmlerindeki saçmalıktan farksız.
Ulan adam askerden döndü, Dof yardırmaya başladı.Çok sanatsal dövüyor ve paketliyor.
Tüm kötü adamlar derken ne demek istediğini anlamadım.Bilmediğimiz kaç kötü adam vardır.Karşısına çıkanı dövmek zorunda zaten ilerleyebilmesi için ama o klişe 2 yıl önce bozuldu.Artık bazı güçlerin farkına varması gerekiyordu ilerleyebilmesi için ve bu yüzden eğitim aldı.Ne olsun Dof'u yenmesin mi nasıl ilerleyecek bu adam ? Başka birini de çıkarsa karşısına o kişinin de Luffy'den güçlü olması gerekiyor ki onu yenip daha ileriye gidebilsin.Buna klişe diyemezsin.Klişe önce dayak yiyip sonra dövmesi klişe olan bu bence.Her serinin kendine ait bir klişesi var zaten.Klişe den sıkıntın varsa hiç bulaşma benceKlişe Dof'un ilk kez fiske yiyeceği değil zaten. Luffy'nin serideki tüm kötü adamları dövüyor olması. Adam Kami'yi bile dövdü daha ne olsun. :/
Doğru söyleyeni dokuz köyde asarlarmışKorsanlar Kral'ı ile birlikte sizi idam sehpasında sallandırmak lazım, gerçi sizi orası da değiştirmez ya işte bir umut. :/
Ona inanan pozitif bi kesim vardı ama trollediklerine inanıyorum ben halaDoflamingo'nun kafasının gittiği hafta gibi olamaz hiçbiri.