bizim orada bunu perhiz ve lahana turşusuyla karıştırıp yiyorlarKutsal Ejderler arasında saygınlıkları kalmamış ama WG nin hala görevi kutsal ejderleri korumak olduğu için mecbur yapıyorlar..
bizim orada bunu perhiz ve lahana turşusuyla karıştırıp yiyorlarKutsal Ejderler arasında saygınlıkları kalmamış ama WG nin hala görevi kutsal ejderleri korumak olduğu için mecbur yapıyorlar..
Kutsal ejder olarak gören aralarına alır.Bu 20 küsür aile hain diye istemiyor ama gorousei cp0 aracılığıyla Dof ile sürekli temasta.Çünkü çıkarları için iş yapmak zorunda ve göstere göstere yapamaz.O yüzden örgütü kullanıp pis işlerini yaptırıyor.Aslında bu bölümden sonra gorouseinin ejderlere hizmet etmekten rahatsız olabileceklerini düşünmeye başladım.Kendilerini onlardan üstün görüyor olabilirler.O yüzden Doflamingo ile işbirliği yapıp tüm kutsal ejderleri ortadan kaldırabilirler.Mutlak güç olurlar.Burnu kanadı diye amiral yollama gibi saçmalıklarda bir son bulur.Kutsal Ejderler arasında saygınlıkları kalmamış ama WG nin hala görevi kutsal ejderleri korumak olduğu için mecbur yapıyorlar..
Bir süre sonra Luffy üstün olduğunda yenide değişir genelde bölümlük fanlıklar oluşuyor bu konuda. :/Biz boşuna fanı olmadık![]()
Boşuna All Hail Doflamingo-sama demiyoruz.
Adamın dibisin Doflamingo-sama.Kyaaa !!!!
Yine görüşler değişmiş.Çok güldüm yorumları okurken.
Zoro'ya kadar herşey güzel gidiyordu halbuki.Daha önce benzer şeyler olmamış gibi Hail Dof demeniz mantıksız değil mi? Bu Arc sonu bu adamın çenesi her türlü kırılacak. Luffy kırmazsa Sabo kıracak, Sabo kırmazsa, Zoro kıracak. Fabrikalar gitti zaten hiçbiri kıramazsa Dof`un çenesi Yonkou`yular kıracak. Haillik bir şey kalmadı arkadaşlar.
Zoro mu yazmışım? Kendim bile farkında değilim arkadaşlar çok pardon. Affedin.Zoro'ya kadar herşey güzel gidiyordu halbuki.![]()