Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 759 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'de haki Law'da meyve. İkisi birlikte iyi iş görür ama dof gelecek bölüm ve bir kaç bölüm bunları öper, sonrasında klasik son. Bir de artık ciddileştiğini görelim dofun.
Ciddileşsin de denk bir dövüş olsun, bir tarafın ağzı burnu kırılırken diğeri sırıtmasın. Beraber kırılsın bir yerleri. :D

İsuhui'ye girebilen var mı?
Geç de olsa girebildim ben.

Luffy'nin Bellamy'e vurduğu tekme sonrası verdiği tepki bana Shanks'ın Luffy haydutlarca kaçırılınca verdiği tepkiyi anımsattı. :)

@ronin

Zeki mi değil mi belli değil.Orada afalladı adam.Sadece o da değil Dof da afalladı.Biri yumruk yedi diğeri bölündü.Beklemiyorlardı büyük ihtimal bu hamleyi.Law'ın hamlesi gerçekten güzeldi.Ayrıca savunma açısından da çok işe yarar Law.Atıyorum Dof tam biçecek Luffy'i hop Luffy ile Trebol'ü değiştirebilir Law.Dof kendi adamını biçebilir.Bir taşla kuş katliamı.

O gemi geçen bölümde gösterilen gemi.Sağlı sollu üçlü pençe veya onun gibi bir şeyle kesilmiş gözüküyordu.Bu bakımdan Mihawk alakasız olur.

Salt asasını değil bedenini de böldü.

Benim merak ettiğim şu Dof madem bu kadar seri şekilde kukla yapabiliyor neden 1 tane yapıyor? Mutlaka bir sebebi olmalı.Yoksa sal 100 tane tamam.
Kontrol edebildiği ip sayısı vardır muhakkak.Aynı Barto'daki kalkan sınırı gibi.

Geçen hafta değişmeli vs olabilir demiştim bu hafta öyle oldu. Böyle devam eder mi bilemem ama bu sayıdan anlaşalıcak şey Law ve Luffy birlikte muazzam kombinasyonlar yapabilirler.

Law bir fırsatını bulsada Dof ile Bellamy'nin ruhlarını değiştirse keşke :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık