Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 758: Aldırma ve İlerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dof ile Law hiç karşılaşmayabilir de Trebol engeller muhtemelen o anki durumun ne olacağı belli olmaz.Orada boşu boşuna Trebolu koymadı mangaka.
Pica ile 2 kılıç ile rahatlıkla dövüşen adam Vergo'yu bence yener ki tek tek incelediğimde yeneceğinide düşünüyorum.
Sağ kol sağ kol ile yenişebilecek güçteyse Luffy içinde aynısını bekleyebiliriz.

Dof ile Law hiç karşılaşmayabilir de Trebol engeller muhtemelen o anki durumun ne olacağı belli olmaz.Orada boşu boşuna Trebolu koymadı mangaka.
Pica ile 2 kılıç ile rahatlıkla dövüşen adam Vergo'yu bence yener ki tek tek incelediğimde yeneceğinide düşünüyorum.
Tamam Trebolü koyduda peki bu Trebol kim? Bir Pica peki Pica kim? Zoroyu senin gözünde zorlamayan bi karakter(benimiçin ise rakibi ama yenilecek birakip:cool:) ee Law sence bu adamı paket yapıp anında Luffy yardım etmez mi?
Ama dediğin gibi anlık durum önemli şuan ne olacağı tam belli değil bir anda cp0 çıkabilir veya Trebol Luffy eşleşir onların işi bitene kadar Dof Lawı halledebilir ama işte benim için sorun burda Luffy Doftan önce olayı bitirir, Lawa yardıma gider. Sonra ikisi Dofu haşamat eder. Umarım bi 3. taraf daha katılır aralarına

Trebol logia olmasa Law kolay yener diyebilirimde logia olması dolayısıyla Smoker'dan fazla zorlayabilir zaten yeteneğini bilmesi lazım Trebol'un.

Senin dediğin gibi de olabilir ama dediğim gibi Pica olayı ile ilk seçeneğe yöneliyorum bunun hakkında pek konuşulacak birşey yok haftaya görecez kim kim ile didişiyor.

Trebol logia olmasa Law kolay yener diyebilirimde logia olması dolayısıyla Smoker'dan fazla zorlayabilir zaten yeteneğini bilmesi lazım Trebol'un.

Senin dediğin gibi de olabilir ama dediğim gibi Pica olayı ile ilk seçeneğe yöneliyorum bunun hakkında pek konuşulacak birşey yok haftaya görecez kim kim ile didişiyor.
Yeteğini bilir tabii de mess olayını anca kalbi çıkınca öğrenmiş olur yoksa nerden bilecek:D
Aynen Oda yamukluk yapmazsa düğüm çözülecek ama Oda olunca işin içinde, insan bi geriliyor :D

Kumadan da bu yüzden dayak yediler veya Ace bu yüzden öldü veya Magellandan bu yüzden ölümüne dayak yedi ve bir kaç örnek daha. Tabii bunlar ada sayılmaz :/
Şimdi Dofun dayak yiyeceği belli önemli olan o dayak yemedeki serüvendir. Ama önemli olan tabii anakarakter bossu döver:(
Benim karşı çıktığım bi kaç kelime ile olayı bitirmek tabi zevk meselesi bana bir şey demek düşmez
1- Kuma arc bossu değildi, adaya geldiler Moriah'ı dövdüler sağ salim adadan ayrıldılar.
2- Luffy gibi bir çöp, 3 amiral + Garp + Sengoku'nun arasından Ace'i kurtarıyor, Ace'in ölümünün bir önemi yok. Okuyucu şöyle düşünür, Ace keşke kurtulsa = KURTULDU bitti, okuyucunun isteği gerçekleşti yani.
3- Magellan muhabbetinde I.D.'den çıkmaları yeterli, Shiki'den sonra I.D'den kim çıkıyor tahmin et = LUFFY, sonu bilinen bir hadise daha, sürpriz yok.

Yazmayacaktım ama yazayım dedim. :(

Luffy bu.Nakama nakama diye bağırıp ağzına ağzına vurup dövücek Dof'u.Arlong Crocodile Lucci Moria Shiki ve Z'yi dövdüğü gibi.

Bence kesilse bile telleri sayesinde tekrar birleşebilir Doflamingo hatta böyle bir sahne gerçekleşecek bekleyin ve görün :D
Gerçekten böyle olacak.Law vergoya yaptığı gibi dilimleyecek fırsatı bulamazsa ki muhtemelen bulamaz Doflamingo tek hareketle geri eski haline gelir.Lawın meyvesinin dezavantajı.Bu sayede Kinemon eski haline dönmüştü.

Lawın meyvesinin işe yaraması için parmaklarını vergoya yaptığı gibi dilimlemesi gerekiyor.O da luffy olmadan zor.

Alpamis

1- Kuma arc bossu değildi, adaya geldiler Moriah'ı dövdüler sağ salim adadan ayrıldılar.
2- Luffy gibi bir çöp, 3 amiral + Garp + Sengoku'nun arasından Ace'i kurtarıyor, Ace'in ölümünün bir önemi yok. Okuyucu şöyle düşünür, Ace keşke kurtulsa = KURTULDU bitti, okuyucunun isteği gerçekleşti yani.
3- Magellan muhabbetinde I.D.'den çıkmaları yeterli, Shiki'den sonra I.D'den kim çıkıyor tahmin et = LUFFY, sonu bilinen bir hadise daha, sürpriz yok.

Yazmayacaktım ama yazayım dedim. :(
Hacı bütün ana karakterler böyle ki.Hep imkansızları onlar gerçekleştirir.Bütün olaylar hep ana karakterin etrafında döner.Bu herhangi bir seride böyle senin Luffy'e olan garezin seriyi sevmediğinden dolayı mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık