Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 758: Aldırma ve İlerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Usopp a gelen power up k.haki değil hissetme yada sezmekten bahsetmiyor doğrudan görüyor keskin nişancılara özgü bir yeteneği uyanmış olabilir. Zoro nun kayaların düşeceği yerleri bilmesi KK nın ve Luffy nin canlı cansız varlıkların sesini duyması gibi daha farklı bir yetenek gibi göründü bana

Kizaru ışığına haki ekleyebilir ne sıkıntı var bunda? Adam ışıktan kılıç yapıp sopa gibi kullanıyor onu. Işığı maddelestirmis adam artık o bildiginiz ışık değil taş toprak gibi bir şey haki de eklenir sıkıntı olmaz bence. Ayriyetten bir enerji dalgasına haki ekleyen birini gördük zaten zoro. Kılıçla yapılan enerji dalgasına ekliyorsun da başka bir enerji kaynağı olan ışığa neden haki eklenmesin?

Kizaru ışığına haki ekleyebilir ne sıkıntı var bunda? Adam ışıktan kılıç yapıp sopa gibi kullanıyor onu. Işığı maddelestirmis adam artık o bildiginiz ışık değil taş toprak gibi bir şey haki de eklenir sıkıntı olmaz bence. Ayriyetten bir enerji dalgasına haki ekleyen birini gördük zaten zoro. Kılıçla yapılan enerji dalgasına ekliyorsun da başka bir enerji kaynağı olan ışığa neden haki eklenmesin?
Nereden anladın enerji dalgasına haki eklediğini ?

ZoroRoronoa

Arkadaşlar kapak resmindeki gemi bence jinbenin yani ballık adamların gemisi .balıkadam adasında jinbe luffye yardım etmişti ve arc sonunda luffy bigmom a meydan okumuştu bigmom bunu ögrenip gemiye saldırmış olabilir. Jinbenin gemisi olduğunu düşünmemin nedeni balıklar bi geminin batmasına ağlıyolar(ki ne kadar gemi batıyordur) ve jinbeye(balıkadam) haber uçuruyolar yani ;) bunun sonucunda jinbenin tayfası bigmom tarafından yokedildi ve jinbe intikam almak istiyecek yani jinbenin tayfaya katılması için sebebe bağladı oda son olarak gemideki pençe izlerini pekoms ait olduğunu düşünüyorum :D

Bence seri gayet tadında ve hızında ilerliyor. Yalnız doflamingo gibi epey güçlü ve karizma birini yendikten sonra luffy nin ödül ne olacak tahmin edemiyorum, zaten new worldde epey korkuluyordu hasır şapkalardan şimdi heralde ismini duyan kaçar :) güzel bölümler bekliyor bizi gibi görünüyor E.Oda işini gayet iyi biliyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık