Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 758: Aldırma ve İlerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Usopp beni şaşırttı cidden. Gözlemci haki kullandı bir anda ama ilerleyen dönemlerde isteyerek kullanabilir mi hakiyi bilemiyorum. En az 3 4 arc sadece önemli noktalarda istem dışı olarak kullanacak gibi geliyor bana.
Luffy ye h.hakiyi öğretecek kimse yoktu. Bu yüzden 3 4 arc istemsiz saldı ama Luffygilin yardımıyla kapabilir olayı.

wholock

Normalde Usopp'tan nefret etmeme rağmen bu bölüm bayağı şaşırttı. Açıkçası ben oyuncağa dönüşmelerini bekliyordum. Bu bölüm geçen haftakinden de iyi olmuş. Acaba Dof niye sonda beni hayal kırıklığına uğrattınız dedi ne bekliyordu ki? Bir de Usopp'un aura dediği şey k.haki miydi ya?

Orada mangaka k.hakinin işleyişini gösterdi bence.Öyle farklı bir çeşidi olduğunu sanmıyorum oradaki kullanımın.Benim dikkatimi çeken şey mesafe.Ciddi bir uzaklıktan sezdi.

Mangaka bu arc bayağı kıyak geçiyor Usopp'a.God Usopp lakabıyla ödül konusunda da kıyak geçebilir bayağı.Mangaka Sanji dışında herkese kıyak geçiyor zaten anasını satayım.Gariban yonkodan ayar yiyordur belki şu an.

Bölüm cidden güzelmiş. Ussop haki açtı ya çok iyi oldu valla birde hakide uzmanlaşanlar nasıldır. Luffy nin tekniklerini görmek istiyorum cidden.

Bu arada neden Bellamy'yi aramayın boş yere. Gösterilmiş zaten. Doflamingo'nun önünde ölü gibi yatan şahıs Bellamy oluyor.

Usoopun sapanına karışmayın bir zaman gelir tv de gösterilir adamın eline don lastiği veya su tabancası fln verirler böylesi daha iyi:oleyo2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık