Yetkililere duyurulurBu tarz gif yapmaktan anlayan arkadaşlar varsa, güzel olur güler eğleniriz.![]()

Yetkililere duyurulurBu tarz gif yapmaktan anlayan arkadaşlar varsa, güzel olur güler eğleniriz.![]()
Gifi bırak spoiler ver. (Ados dinleyen anlar. Bkz. Teselliyi bırak sigara ver.)Bu tarz gif yapmaktan anlayan arkadaşlar varsa, güzel olur güler eğleniriz.![]()
Git bi' cigara yak, hava al. Kafanı dağıt. Üzülüyorum senin için.Gifi bırak spoiler ver. (Ados dinleyen anlar. Bkz. Teselliyi bırak sigara ver.)
Yüzde 99 sahte zaten.Hiç bi yerde onaylanmamış bi sitede gördüm sadece.Öyle bir şey olsa Oda ne kadar saçmalamış olurdu :/ Bellamy ne yapacak Luffy ve Law'a karşı. Ne kadar dayanıcak ki karşısına çıkarmış gibi bir durum oluyor. İnşallah sahte olarak kalır o spoiler![]()
İlki saçma ama ikinci olabilir bir şey. Bir meyve ikinci kez yendiğinde kardeşi yemişti bu da böyle olsa meyvenin o kişiyi seçtiği gibi bir görüş ortaya atarım.Sahte olsada spoiler gördüm bi tane.Dof Bellamy"i kontrol edip Law ile Luff"ye saldırtıyor gibi bişey yazıyor.Bide Ope Ope meyvesinin Law"dan önce asıl kullanıcısı Corazon yazmışlar.
Gün değişti ya Perşembeleri çıkacak artık.Belki bugün zor gibi gözüküyor ama spoiler filan gelebilir.Arkadaşlar yeni sayıdan bir haber yok mu ya?
Sabahtan beri bekliyorum![]()