pica dediğimiz adam Doflamingo'nun ilk üç adamından biri daha ne bekliyon ki yeter benceAhahah Frankyi pek sevdiğim söylenemez ama adam bildiğin canı sıkılıyor kapışıyor canı sıkılıyor derin düşüncelere dalıyorBirde acaba bu Dofun 3 hayvandan sonraki en güçlü adamı bu Senor mu yoksa bizim Dellinger midir? Yada hangisi?
Tama Zoro cool filan takılıyor iyi hoşta ee ortada sonuç yok ondan dahada önemlisi Zoro sadece bu büyük arcda Picayla mı yetinecek ne bileyim koramiral bekliyordum o gitti ee geriye cp0 kaldı onlarda olmazsa ne farkı kaldı Sanjiden? Büyük bi isim almalı.
Cüceler kısmını gereksiz uzatmış çakal Saboların tarafı göstermeyeyim diyeLa Bari Luffy olaydı
![]()
Aynen Dellinger güçlü. Senior yeterince güçlü değil bence.pica dediğimiz adam Doflamingo'nun ilk üç adamından biri daha ne bekliyon ki yeter bence
franky konusunda katılıyorum ama işini çabuk bitirse daha iyi olacak
ve bence Dellinger daha güçlü![]()
Yok cidden az gelir. Biz ikinci adamlara alıştıkpica dediğimiz adam Doflamingo'nun ilk üç adamından biri daha ne bekliyon ki yeter bence
franky konusunda katılıyorum ama işini çabuk bitirse daha iyi olacak
ve bence Dellinger daha güçlü![]()
wano arc da bende bi show bekliyorum ama şimdilik yeterli, gidip amiral alacak değil yaYok cidden az gelir. Biz ikinci adamlara alıştıkVergo gitti bu arc yaptığı tek şey Pica ile vs atmak olsa yine bir şey demem ama amiralden güzel bi fırça yedi bunu bir şekilde toplaması lazım. Veya Oda samuray arc öncesi Zoroyu kıstıkça kısıyor mu ne? Herhalde müthiş bi patlama yapacak yoksa 2 arctır hatta 3 adama rakip yok değil var ama başkaları kapıyor bu böyle devam edemez
Valla Luffy'nin eğer Dof inerse oynayacağı büyük rol belli iken Zoro bu taşla uğraşsın, ben bir şey demiyorumZoroya laf atmak baya hoş ya
![]()