Niye yahu Violet gene sağlam çıktı. Oda prenses. Tabi Robin gibi bişey bekliyosanız o iş yalan 

Bitch, please!!!Niye yahu Violet gene sağlam çıktı. Oda prenses. Tabi Robin gibi bişey bekliyosanız o iş yalan![]()
Abi kastetiğim ağlamayan değildi zaten. Serideki karakterlerin %80 ı en az 1 kere ağlamıştır. Birde kişilik olarak ağlak olmak var. Mesela Shirahoshi yada Vivi.Bitch, please!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
One Piece'te ağlak olmayan prenses yoktur, varsa da bilinemez, bilinse bile başkalarına aktarılamaz. :T
Orda benim hatırladığım şakacıktan ağlıyordu kandırmak içinBitch, please!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
One Piece'te ağlak olmayan prenses yoktur, varsa da bilinemez, bilinse bile başkalarına aktarılamaz. :T
Her şakanın arkasında bir gerçek vardır ki her şey netleşince de ağlıyor zaten, aramaya üşendim şimdi.Orda benim hatırladığım şakacıktan ağlıyordu kandırmak içinSerideki en sağlam prenses Violet
![]()
Aynen bende üşeniyorum aramaya ama hem Vivi veya Shirahoshi gibi güçsüz değil hem onlar kadar ağlak değil klasik prenses olayı yok yani Violet deHer şakanın arkasında bir gerçek vardır ki her şey netleşince de ağlıyor zaten, aramaya üşendim şimdi.![]()
Cüceler aylardır prenses deyip duruyorlardı dostum.Kurtarmasınlar mı?:/olum ilerleyin artık ya bu ne lan yine bir şey çıkardılar of. 1 seneye bitmez bu arc.