Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 753: Savaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Unknown

Coup De Burst kullanacaklarını sanmıyorum. Kurtulacakları yoktan kastım Sanji bildiğin savaşa hazırlandı :) Jinbei-C.C-Sanji üçlüsü (Big Mom gemide değilse) Rahatça kurtulurlar oradan. Ben C.C'nin de yardım edeceğini düşünüyorum.
O gemide gördüğümüz isimli 2 arkadaş var Pekoms ve Tamago..Bu adamlar ayak işlerine giden tipler zaten Rockstar gibi CC ve Sanji her türlü yeter bu ikisi için geri kalan çöpleride Nami,Brook ve Tanuki halleder.Yine Jinbei ye ihtiyaç yok..

Ya jinbei gelse ne yapacak onu anlamadım ben geldi diyelim sanjileri nasıl kurtarıyor tek başına :/
+1 :artiz:

Reversi

Coup De Burst kullanacaklarını sanmıyorum. Kurtulacakları yoktan kastım Sanji bildiğin savaşa hazırlandı :) Jinbei-C.C-Sanji üçlüsü (Big Mom gemide değilse) Rahatça kurtulurlar oradan. Ben C.C'nin de yardım edeceğini düşünüyorum.
Jimbei'nin dressrosaya gelme olasılığı benim 1 günlük trollük yapmama olasılığımdan düşük :)

Üye silindi 789

Dagama dan daha güçlü olan Abdullah ve Jeet e tek atýyor Bellamy, ezikte olsa o kadar ezik deðil zaten, Bluegilly ayarýnda adam son 8 e kaldý B bloðunda, Barto yu tedirgenliþtirdi en azýndanjf

Yay meyvesiyle zýplasa nereye kadar zýplayacaktý, Tüm kolezyum geniþliðinde bir kralýn yumruðu attý adam nereye kaçacaktý? Binalarýn olduðu alanda aynýsý olmaz hýzlý hareket eder ' Yay ' aga bu sonuçta

Gerçi haklýda olabilirsin, K.haki var göründü Luffy nin hakisini sezdi, ama K.haki si yeteri kadar iyi deðil muhtemelen, darbeyi daha önce görseydi..
Bellamy kendine çok güveniyordu.En azından Barto ile finali yapmalıydı.Olmadı çer çöple uğraşacağına Elizabelloyu indirmeye çalışsaydı.Ben Bellamy'nin Elizabello'nun yumruğuyla elenmesini beklemiyordum.Br şekilde atlatıp Barto ile güzel final Yapmasini bekledim.Vs izlemiş olurduk.

Kralın yumruğu çok güçlü olsada sonrasinda tek yemeside beni rahatsız etti.Barto'nun güle oynaya kazanmasını pek istememiştim.Galiba Oda fazla uzatmak istemedi.Rahatça kazandırdı Bartoya..:D

Jinbei eğer gelecek olsaydı Oda kapak hikayesi yapma gereği duymazdı.20-25 sayfayı saçma yolları gösterek mahvetmez.Şuana kadar yapılan tüm kapaklardada karakterin amacı dışında olan olayları gösterirken bunda farklı birşey olacğını sanmam..

Belki trafik kazanında ölür.Yada gelirsede Sanjilerle karşılaştırabilir Oda bu şekilde hem o kısmı anlatmaktan kurtulur hemde bir şekilde öteki arcı daha rahat bağlayabilir ama buda baya düşük bir olasılık..
Niye uğraşıyorsun boşuna adam tayfayla gelecek işte :/
Hatta eğer o gemide Big Mom yoksa Deniz'de olmanın verdiği büyük avantajla bizimkileri kurtaracak tabii bu ada da olduğuklarını nerden bilecek belki Ace gibi Oda Luffy adını unuttuğum o kağıt parçasını vermiş olabilir ama bance direk Big Mom'ın olduğu adaya gidiyor hatırlarsın bomba patlayacak hazine çuvalların birinden onu durdurmaya gidebilir ama yetişemeyecek:ehe:

Açıkçası jinbei gelene kadar kidler gelsin daha iyi cidden bunlar zaten big mamın peşinde değil mi ? Saçma olabilir belki ama jinbei
nin gelip kurtarması daha saçma bence.

Unknown

Jimbei'nin dressrosaya gelme olasılığı benim 1 gün trollük yapmama olasılığımdan düşük :)
Yapamıyon ki :artiz: "Buda" yada "Çanta" geyiklerin var :( Onlarda zaten adı üstünde "Geyik" :/

Niye uğraşıyorsun boşuna adam tayfayla gelecek işte :/
Hatta eğer o gemide Big Mom yoksa Deniz'de olmanın verdiği büyük avantajla bizimkileri kurtaracak tabii bu ada da olduğuklarını nerden bilecek belki Ace gibi Oda Luffy adını unuttuğum o kağıt parçasını vermiş olabilir ama bance direk Big Mom'ın olduğu adaya gidiyor hatırlarsın bomba patlayacak hazine çuvalların birinden onu durdurmaya gidebilir ama yetişemeyecek:ehe:
"Vivre Kart"

Aynen hikaye ilerleyişi olucak.Tayfaya gelmesin demiyorum ama Oda sadece tayfaya geliş hikayesini çizmez.Arkada olucak mangada uğraşmayacağı birşeyi çizecektir.

Unknown

La oğlum ben sana bulaşmadım bile düzgün 2 tane buda espri yaptım ağlıyordun yapma diye sen git kısa şortunla bakkalın önünde top oyna :artiz:
Bünyem iğrenç geyiklerini kaldıramıyor ne yazık ki :( Ayrıca kavga mı istiyon :mincika: İstiyorsan duvara gel :a:

Reversi

Bünyem iğrenç geyiklerini kaldıramıyor ne yazık ki :( Ayrıca kavga mı istiyon :mincika: İstiyorsan duvara gel :a:
Kalsın annem erkekler seni tenha bir çağırsa gitme dedi ah ulan eren ya enes olacaktı burada ben sizle takılırmıydım ayrıca roninin haklı olduğu kısımlar mevcut..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık