Bence bırakma çok güzel seri.Bu adam dalgamı geçiyor be her hafta ara her hafta ara bırakıyorum artık One Piece dahada ilgilenmem.
Bence bırakma çok güzel seri.Bu adam dalgamı geçiyor be her hafta ara her hafta ara bırakıyorum artık One Piece dahada ilgilenmem.
Arkadaşın dediği gibi kendiyle birlikte Dofu öbür tarafa götürmeye çalışmış sanırım yada bunun yadası da olmazkiKorsanlar Kralı
Sıkıntı yok sadece öğrenmek istedimEski anime bölümelerini izliyorum zaten
Law konusnda ise o şekilde ne yapmaya çalışıyordu anlamadım.
Flashback la, çocukken yapmış onu :/Law kalitesini git gide düşürdü. Önce sinsi karizama bi herifti dayağını bir güzel yedi işi başkasına yüklemeye başladı (d iradesi vs) sonra yenilen pehlivan misali Luffye ''bana şans ver'' tribine girdi şimdide kendini mi patlatacak? Bu herif kesin tayfaya gelir kaptan falan olmaz bundan.
ÖylemiymişFlashback la, çocukken yapmış onu :/
Yok lan küçüklük hali çizilmiş Law'ın.Eğer Dof'un kapana kıstırdığı yerde bombaları doldurmuş olsa günceldeki halini çizerlerdi.Yani fb giriyor hacı.Küçükken yapmış bunu bir sürpriz yoksa.Law kalitesini git gide düşürdü. Önce sinsi karizama bi herifti dayağını bir güzel yedi işi başkasına yüklemeye başladı (d iradesi vs) sonra yenilen pehlivan misali Luffye ''bana şans ver'' tribine girdi şimdide kendini mi patlatacak? Bu herif kesin tayfaya gelir kaptan falan olmaz bundan.
Law a kin tutmuş yaLaw kalitesini git gide düşürdü. Önce sinsi karizama bi herifti dayağını bir güzel yedi işi başkasına yüklemeye başladı (d iradesi vs) sonra yenilen pehlivan misali Luffye ''bana şans ver'' tribine girdi şimdide kendini mi patlatacak? Bu herif kesin tayfaya gelir kaptan falan olmaz bundan.