Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 752 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpamis

Korsanlar Kralı

Sıkıntı yok sadece öğrenmek istedim:D Eski anime bölümelerini izliyorum zaten :D

Law konusnda ise o şekilde ne yapmaya çalışıyordu anlamadım.

Law kalitesini git gide düşürdü. Önce sinsi karizama bi herifti dayağını bir güzel yedi işi başkasına yüklemeye başladı (d iradesi vs) sonra yenilen pehlivan misali Luffye ''bana şans ver'' tribine girdi şimdide kendini mi patlatacak? Bu herif kesin tayfaya gelir kaptan falan olmaz bundan.

Law kalitesini git gide düşürdü. Önce sinsi karizama bi herifti dayağını bir güzel yedi işi başkasına yüklemeye başladı (d iradesi vs) sonra yenilen pehlivan misali Luffye ''bana şans ver'' tribine girdi şimdide kendini mi patlatacak? Bu herif kesin tayfaya gelir kaptan falan olmaz bundan.
Flashback la, çocukken yapmış onu :/

Yok lan küçüklük hali çizilmiş Law'ın.Eğer Dof'un kapana kıstırdığı yerde bombaları doldurmuş olsa günceldeki halini çizerlerdi.Yani fb giriyor hacı.Küçükken yapmış bunu bir sürpriz yoksa.

yanlış hatırlamıyorsam geçen sayının spoilerında sabo da çocuk olarak cizilmişti. fb olmayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık