Bölümün adı palm olunca, Sabo show yapacak diye düşündüm ama olmadı. Jinbei gümbür gümbür geliyor geriye kaldı 19 haftacık

Genel final maçı öncesi Luffy'nin klasik hırpalanma sahnelerine şahit olduk. Abdullah ve Jeet gelmesiyle kurtarıldılar neyse kısa sürmesi iyi oldu artık true doffy'le karşılaşırlar diye düşünüyorum. Bakalım beyaz lahana'nın ne gibi bir taktiği var.
Barto-Robin-Rebecca 3'lüsününde balon gibi zıplaya zıplaya çiçek tarlasına ilerlemesi falan komik olmuş

hele Robinin şaşırma hallerine ayrı gülüyorum nereden nereye iyice alıştı artık bizim tayfaya

Zoro'da Kaido gibi gülmüş orada bu maç uzun sürmeyecek gibi gözüküyor

Sabo'da zorlansın artık biraz kolay değil amiralle dövüşüyor fıratpen boru bir yere kadar

Doffy'nin hareketleri ve söylediklerinden sonra Law'ın mazisini iyice merak ettim. Law'ın ben kurtarıldım asla senin gibi biri olmam demesi falan Corazon, zalim ve sinsi birini imana getirmiş belli ki ve doffy'de bence Law'ı yok etmekten çok eski haline döndürmeye çalışıyor sanki öldürmeyip kupa koltuğuna oturtması bunun göstergesi. Sırf bu yüzden Corazon'u öldürmüş bile olabilir...
Birde son sayfada geçen diyaloglar Doffy'nin MF savaşında sarfetmiş olduğu meşhur sözü aklıma getirdi;
'Kids who have never seen peace and kids who have never seen war have different values'
Sanki Law'ı düşünmüş gibi..
Bölüm geçen iki sayıya göre daha iyiydi. İnceden bazı şeyler vurgulanmış. fbler ara ara gösterilecek gibi gözüküyor ta ki biri adam akıllı bu Corazon hikayesini anlatmaya başlayıncaya kadar. artık 753'ü bekleyip görecez neler olacak diye.. ah Oda ahhh