Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 747 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e.oda, hala pozisyon aldırıyor karakterlerine.en azından bazı eşleşmeler oldu.

luffy, law ve zoroyla, vise,dellinger ve pinkin yanına düştü.bizim kamil bir elinde lawın kılıcı,omuzunda lawla direk 3ü tarafından saldırıya maruz kaldı.allahtan lastik,tabi yine viseın darbesinden luffye birsey olmazdı, ama iyi sıyrıldı saldırıdan.dellingerde, tam luffye yapıstırıcakken,zoro tekmeyi gömdü :D

sonrasında,law,luffy ve zoro aynı anda o 3ünü ezicegi için... e.oda o bölgeye iki hamle yaptı.issho ve pica.ki su an ki pica, acıkca bence dofdan asagıda kalmaz tehlike olarak. bildigin san juan wolf gibi bir hayvan oldu ve balık elleriyle degil,kayayla vuracak...

sonuc itibariyle zoro,isshoyla kılıc carpıstırdı :cool: uzayan dövüste zoro dezavantajlı. fakat herkesin içinde isshoda meteor atamaz. yani lawda zoroya yardım ederse,isshoyu en azından yenemesede tutarlar.

dofun, tüm ailesiyle onu öldürmek zor olur dedigi yerde... buda normal. ben öyle anladım en azından.

luffyninde rakibi, muhtemelen önce pica olucak.çünkü picanın komik bir sesi varmıs.ilk güleni halletiler. ikinci gülende,hemde yarılarak, luffy oldu :ehe: picada tüm hısmını luffye göndercek,yalnız haberi yok pokemonun,luffy 2 yıl önce devlere tek atan,iki yıl sonrada ada büyüklügünde gemileri parcalayabilen bir adam.umarım, hadi zoro mesgulde, lawa kestirmez picayı e.oda.bıraksın luffy vura vura yamultsun.o arada kılıc kullanıcılarıda kendi aralarında carpısırlar :cool:

Pica tipiyle dalga geçilmesinden hoşlanmayan biri bunu o fotografda kendi adamlarından biri picaya bakıp gülüyo dof pica diament sümük tipleri değişiyo baby 5 müdahale etmesi 2 adamıda öldürüceklerdi lufy picanın tipine bakıp işaret edip şu tipe bakın eheyeuehehuehe dedi pica fena kızacak.

e.oda hala pozisyon aldırıyor karakterlerine.en azından bazı eşleşmeler oldu.

luffy law ve zoroyla vise,dellinger ve pinkin yanına düştü.bizim kamil bir elinde lawın kılıcı,omuzunda lawla direk 3ü tarafından saldırıya maruz kaldı.allahtan lastik,tabi yine viseın darbesinden luffye birsey olmazdı ama iyi sıyrıldı saldırıdan,dellingerda tam luffye yapıstırıcakken,zoro tekmeyi gömdü :D

sonrasında,law,luffy ve zoro aynı anda o 3ünü ezicegi için e.oda o bölgeye iki hamle yaptı.issho ve pica.ki su an ki pica acıkca bence dofdan asagıda kalmaz tehlike olarak bildigin san juan wolf gibi bir hayvan oldu ve balık elleriyle degil,kayayla vuracak :alkis:

sonuc itibariyle zoro,isshoyla kılıc carpıstırdı :cool: uzayan dövüste zoro dezavantajlı ama herkesin içinde isshoda meteor atamaz yani lawda zoroya yardım ederse,isshoyu en azından yenemesede tutarlar.

dofun tüm ailesiyle onu öldürmek zor olur dedigi yerde buda normal ben öyle anladım en azından.

luffyninde rakibi muhtemelen önce pica olucak.çünkü picanın komik bir sesi varmıs,ilk güleni halletiler,ikinci gülende hemde yarılarak luffy oldu :ehe: picada tüm hısmını luffye göndercek,yalnız haberi yok pokemonun,luffy 2 yıl önce devlere tek atan,iki yıl sonra ada büyüklügünde gemileri parcalayabilen bir adam,umarım hadi zoro mesgulde lawa kestirmez picayı e.oda.bıraksın luffy vura vura yamultsun.o arada kılıc kullanıcılarıda kendi aralarında carpısırlar :cool:
İssho oraya lufyle anlaşma yapıcak gibime geldi bir amirel dofu indiremez ama bir korsan istediğini yapabilir orda olmasının nedeni issho lufylere yardım edebilir zoro vs issho kapışması olmıcak bana göre.

Dof'un tayfa da birbirine çok değer veriyormuş lan.Bizim tayfanın kötü versiyonu gibi birşeyler galiba.

Pica tipiyle dalga geçilmesinden hoşlanmayan biri bunu o fotografda kendi adamlarından biri picaya bakıp gülüyo dof pica diament sümük tipleri değişiyo baby 5 müdahale etmesi 2 adamıda öldürüceklerdi lufy picanın tipine bakıp işaret edip şu tipe bakın eheyeuehehuehe dedi pica fena kızacak.
yok picanın sesi cocuk sesi gibiymiş ondan güldüler.dikkat et pica konusana kadar birsey yok,konusma baloncugu acılınca adamlar sok geciriyor,sonrada biri gülüyor herkez öldürme moduna geciyor,en önce baby 5 indiriyor.

İssho oraya lufyle anlaşma yapıcak gibime geldi bir amirel dofu indiremez ama bir korsan istediğini yapabilir orda olmasının nedeni issho lufylere yardım edebilir zoro vs issho kapışması olmıcak bana göre.
issho su an zaten kararsız adamıyla ne yapıcagınıda konustu,halkı korumak istiyor.dofa ses cıkarmıyacagım dedi,ama bu kadarını oda beklememiştir.yani luffynin önünü acabilir.malum crocodileda, luffye borcluydu denizciler.aokiji bile dile getirdi bunu.

yani senin dedigin, kuvvetle olabilecek bir ihtimal. ben sadece istegimi dile getirdim,bırakalım kılıc ustaları show yapsın,law zoroyla yan yana savasırken isshoya iyi rakip olurlar bence :flaugh:

Isho en büyük yardımını oraya meteor atarak yapar. Dof'un olduğu yere bir kaç meteor atarsa dofun tayfası ayrılır ve dolayısıyla yok etmek daha kolay olur.

Öbür bölüm Issho ne yapıyor diye isyanlardayım bu bölümde kral ne yapıyor öyle ya:artiz: Artık cidden yakışmıyor Luffy'nin bu halleri öküz gibi hakin olsun hayvan gibi gücün olsun ama işte:( Ama Dofun tayfa sağlam be kral haki kullanıcıların kanında var demek sağlam tayfa toplamak bu bana Kid'i hatırlattı onunda tayfa sağlam valla çıkabilir H. haki:cool:
Bölüm türkçe okuyunca daha zevkli olur eminim ama Luffy yapma be, la bu Dofu alınca yine bu halleri düşerse ben çıldırırım:D

@franky
Avatar güzelmiş öbürünü hiç beğenmiyordum ben ya:D

Kapakta Mihawk şahane :D

Zoro tekme atarak Delinger ve Machisive'yi yamulttu galiba pek anlayamadım orayı.
Yine Fuji ile kılıç tokuşturdular bu bölüm Zoro ön plana çıktı diyebiliriz.
Delinger Luffy'e tekme atmaya çalışırken Zoro arkadan tekme atıp itiyor Delinger da Vise a tekme atıyor olay bu.

Bu bölüm animeye 2 bölümde işlenir demedi demeyin.

@Korsanlar Kralı
Teşekkürler. Diğer avatar istediğim gibi olmamıştı o yüzden güzel görünmüyordu. Roger ve Franky idi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık