Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 745 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro sanırım ordaki bütün ipleri kesecek. Sanji tarafı öldü heralde , yaklaşık 10 15 bölümdür gözükmediğine göre gemi batmıştır e. oda helvalarını hazırlatıyordur. Güzel bölüm devamını çok merak ediyorum :D Haftaya one piece var mı ?
Zoro biraz yavaş kessin. :p
Dof amiral seviyesi mi tartışması yakında bizlerle. :gamyon:

Geçen hafta Sabo, Dofly'den üstün olabilir diyenler, yavaştan Dof'u görmeye başlarken aynı düşüncelerinde devam edecekler mi? merak etmiyor değilim. Bölümlük düşünenler olmayacağını bilsem geçen hafta Luffy vs Sabo açardım. Çünkü Dofly bunlardan bir gömlek üst ve güzel bir kapışma olurdu. Luffy, Dof'u ancak aşırı zorlandığında iradenin dışa vurumu ile alabilir, saf güçle alması çok zor.

Geçen hafta Sabo, Dofly'den üstün olabilir diyenler, yavaştan Dof'u görmeye başlarken aynı düşüncelerinde devam edecekler mi? merak etmiyor değilim. Bölümlük düşünenler olmayacağını bilsem geçen hafta Luffy vs Sabo açardım. Çünkü Dofly bunlardan bir gömlek üst ve güzel bir kapışma olurdu. Luffy, Dof'u ancak aşırı zorlandığında iradenin dışa vurumu ile alabilir, saf güçle alması çok zor.
Evet Sabo Dof'u hala alır birşey değişmedi çünkü Dof'u luffy alıcaksa Sabonun alması gayet doğal.

Luffy'nin seviyesi şu anda Doflamingo'dan aşağıdadır muhtemelen. Dövüş sırasında sınırlarını zorlayarak seviye atlayıp Doflamingo'nun hakkından geleceğini düşünüyorum. Zaman atlamasından beri Luffy'nin gücünde artış olmadı, çünkü karşısına buna sebebiyet verecek zorlayıcı biri çıkmadı. Artık vakti geldi diye düşünüyorum. Sabo ise Devrim Ordusu'nun ikinci adamı olarak gayet de Luffy ile Doflamingo'nun üstesinden gelir. One Piece evreninde bilek gücü olmadan bir şeyler başarılamıyor, Dünya Hükümeti'ni en çok tehdit eden kuruluşun ikinci adamının oldukça güçlü olması gerekir.

Sabo'nun sınırı gördük, herşeyini kullandı adam daha ne olacak milletde hemen gaza geldi tabi yoksa Sabo Dof'tan güçlüdür falan peh gaza gelmeyin olum Dof döver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık