Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 744 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
29 nisan midori no hi (yesil gunu)
03 mayis kenpo kinenbi (1947 anayasasinin yil donumu)
04 mayis kokumin no kyuujitsu (halk tatili)
05 mayis kodomo no hi(erkek cocuklar gunu)

Zannetmem Dof gibi adamın ineceği hayvan gibi bir arcta tayfanın 4 üyesinin es geçilmesi mantıksız olur.Bunu sadece power up açısından söylemiyorum.Ödül açısından da mantıksız.Düşün Zoro Pica'yı indirecek Luffy yüksek ihtimalle ölmeyen Dof'u,Usopp ve Franky'de iş yaptı ayrıca.Zoro-Luffy zaten uçuşa geçer.Franky bile +100 m olur yüksek ihtimal ama Sanji 77'de kalacak.Onu da geç Choppa 50 berryde kalacak la :S Bir de Oda Dof'un tayfasını çizdi.Baktığında her hasır şapkaya 1 Dof üyesi düşer.Bence Arabasta'dan farklı olmayacak.Sunny geri dönecek.Herkes birilerini öpecek.Hatta ben sürpriz bekliyorum dönüşte.Misal WB tayfası gibi.

Zaten Sanji kimi dövecek Mehmet :D Tamago ve Pekoms dalsalar Sunny'e hepsini indirirler yüksek ihtimal.Sanji ikisinden birini tutsa diğeri çöpgilleri temizler.Bu anlamda ya kup de barst yapacaklar ya da Beyazsakal korsanları devreye girecek,kurtarıcı olacak.
ennies loby arcında da usopp bir tek bayrağı yaktı.başka da bir şey yapmadı ödülü nami'den yüksekti :D

ennies loby arcında da usopp bir tek bayrağı yaktı.başka da bir şey yapmadı ödülü nami'den yüksekti :D
Teğmenlerin arasındayken Zoro'yu şeytan meyvesi kullanan bir denizciden kurtardı. Nami'ler o sırada çok az denizciyle ilgileniyordu merdivende. Tüm büyük dövüşler köprüdeydi. Ayrıca tüm gözler Luffy ve Lucci'nin üzerindeyken, Lucci'ye senin rakibin benim falan diye artistlendi. Ciddiye almıştır denizciler. :D

Teğmenlerin arasındayken Zoro'yu şeytan meyvesi kullanan bir denizciden kurtardı. Nami'ler o sırada öok az denizciyle ilgileniyordu merdivende. Tüm büyük dövüşler köprüdeydi. Ayrıca tüm gözler Luffy ve Lucci'nin üzerindeyken, Lucci'ye senin rakibin benim falan diye artistlendi. Ciddiye almıştır denizciler. :D
maskeden etkilenmişlerdir belki de :D(tabi beyinleri luffy gibiyse)

Teğmenlerin arasındayken Zoro'yu şeytan meyvesi kullanan bir denizciden kurtardı. Nami'ler o sırada çok az denizciyle ilgileniyordu merdivende. Tüm büyük dövüşler köprüdeydi. Ayrıca tüm gözler Luffy ve Lucci'nin üzerindeyken, Lucci'ye senin rakibin benim falan diye artistlendi. Ciddiye almıştır denizciler. :D
Yalnız pas adamı yere yıkması küçümsenecek bir olay değildi.Zoro bile hapı yutmuştu orda :D

Naminin silahını bile usopp yaptı bir zahmet ödülü yüksek olsun.Bir gün nami enel yıldırımlarına ulaşınca usopp yine daha güçlü olacak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık