Dof dengeleri değiştirecek bence.Doftan yogurda dograsan cacık olmaz.Şahsi düşüncem budur. Zaten gereksiz şişirildi bence. Adaya yüzlerce insan toplayarak iyice şiştikçe şişti. Bence gerek yoktu bu kadar.

Dof dengeleri değiştirecek bence.Doftan yogurda dograsan cacık olmaz.Şahsi düşüncem budur. Zaten gereksiz şişirildi bence. Adaya yüzlerce insan toplayarak iyice şiştikçe şişti. Bence gerek yoktu bu kadar.
Usta kafa dede ortadan ikiye ayırdı lakin Sabo tuzla buz etti arasında bariz fark var. Sabo meyve öncesi amiral alamazdı ama şimdi haki + meyve ile amiral dengedir bence hem bu adam devrimcilerin 2 numaralı adamıymış olsun artık bir amiral her şeyi tek başına yapamaz ya Dragon. Meteor artık Sabo beleşçisi için sıkıntı değil kiBence Sabo fazla abartılıyor. Daha meyvede hakimiyet kuramadı. Ayrıca o kırdığı kolezyumu Chinjao'da kırdı. O meyveyi biraz maneviyat olsa da diğer yönden daha çok güçlenmek için aldı. Amiral dediğimiz adam kaç sene meyveyle ve hayvan gibi hakiyle tecrübelenmiş. Fujitora'nın meyvesi başlı başına über bir meyve. Ardı ardına 10 tane meteor gönderse Sabo sanmıyorum ki dayansın. Ya da Akainu ateşin bir üst mertebesi olan mağma meyvesini yemiş. Ace'yi tokatladığı gibi Sabo'yu da tokatlar.
Kendin söyledin. Arc bossDof dengeleri değiştirecek bence.Arc boss'unu bu kadar kolay güle oynaya indirtmez Oda.
Akainu'yu yenecek 5 kişi Garp,Dragon,Kaido,Linlin ve Shanks mı?Usta kafa dede ortadan ikiye ayırdı lakin Sabo tuzla buz etti arasında bariz fark var. Sabo meyve öncesi amiral alamazdı ama şimdi haki + meyve ile amiral dengedir bence hem bu adam devrimcilerin 2 numaralı adamıymış olsun artık bir amiral her şeyi tek başına yapamaz ya Dragon. Meteor artık Sabo beleşçisi için sıkıntı değil kiama Akainu konusuna katılıyor Saboyu öldürür
lakin Akainu şuan yenebilecek sayısı 5 olunca Sabonun yenilmesi normal.
Yok farkındayım zaten Dof inecek ve de büyük ihtimalle Luffy yapacak bu işi ama bu kadar basit olmaz diyorum sadeceKendin söyledin. Arc bossElbette dof un diğerlerinden bir çok farkı var ama ben sadece fazla buldum bu olaylarin hepsini. Ama güzel yine de Sabo'yu falan gördük.
Mihawk neden yok?Akainu'yu yenecek 5 kişi Garp,Dragon,Kaido,Linlin ve Shanks mı?
O kesin zatenYok farkındayım zaten Dof inecek ve de büyük ihtimalle Luffy yapacak bu işi ama bu kadar basit olmaz diyorum sadeceYoksa arc sonunda alacağımız haz az olur. Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır lafından yola çıkarak Luffy ne kadar zorlanırsa zafer o kadar büyük ve güzel olacaktır.
![]()
Garp yerine Karasakalı koy tamamdır liste.Akainu'yu yenecek 5 kişi Garp,Dragon,Kaido,Linlin ve Shanks mı?
Karasakal yenebileceğini düşünse kaçmazdı Akainu'dan bence.Garp yerine Karasakalı koy tamamdır liste.