kyros diye diye bir yerlerimi yırttım.3000 dövüs almıs diyorum yeni dünyada,cevap su; bu arenedaki gladiatör gibileri yenmiştir.adam çizik almamıs diyorum ee dofda almaz,deniz altında balıkadam,karada dev tokatlamıs ee ne var ?
gecen hafta,adam tek bacakla dofu indirecekti sugar kurtardı diyorum,sugarın oyuncak yapabildigini dof ne yapar,adam tek bacakla kactı ordan diyorum ister hafıza gitsin ister mide,ee öyle böyle.
bakınız empati kurun bu caga,şimdi luffy bu areneya cıkıcak ve 3000 kişi yenicek hemde yeni dünyada ve çizik bile almıyacak.bu su demek; wb gibi, shanks gibi bu tip seyleri önemsemeyen adamları saymazsak, adam yeni dünyada savas gücü olarak kafaya oynar.

dikkat edin kafaya oynar
dofun kafa kagıt gibi kesilmiş,muhtemelen law kurtardı dofu.ama bu saatten sonra bir nane yiyemez onu oraya gömerler.bence teke gitmedi.ama saglam kyros, dofdan cok güclü olmalı tezime iyi destek oldu.
yani dofu haftaya görebiliriz.eger öldüysede bu sekilde e.odayı tebrik ediyorum.seriye ilginclik kattı.ve ikinci teorim için beklemedeyim,kyros dofu öldürsün,luffy isshoyu
dipnot; doflamingo cok övüldü,kuzanda kactı dedim yok atarlandı dediler,issho krallıgının merkezinde sadece onu degil tüm shicihibukaileri yok edicem dedi.yok dof yine atarlandı oldu.amiral alamaz dof, amiralleri kücümsemeyin dedik olmadı.şimdi kafasının gitmeden önceki karelere bakın,kyros hamle yaptıgında law farkediyor önce,ve e.oda lawı bosuna çizmemiştir.dof anlayana kadar kafa gidiyor.neymiş kenbunshoku haki mühimmiş.logia olsa kanlı çizilmez boyun bölgesi,dofu tek kurtarıcak sey law.
ve law kurtarsa bile yinede öldüresiye dayak yiyecek.
son olarak saboyu cok övdüm.3 kardesdende houshoku bekliyorum dedim,tabi yine neyini gördük,burgess teachin sag kolu gibi bir sürü alay oldu.bir; burgess teachin sag kolu degil,iki sabo belki luffy haric o adadaki herkezi inletir.hatta luffyle arasındaki güc farkına bakarsak cocukken,luffyi bile inletir...