Feynman 1 Nis 2014 #121 Luffy duvara çarpabilir dofu normaldir ama hazırlıksız olması lazım. Allahtan konuyu sondan başa okudum da spoilerdan 1 nisan yiyince moralim bozulmadı.
Luffy duvara çarpabilir dofu normaldir ama hazırlıksız olması lazım. Allahtan konuyu sondan başa okudum da spoilerdan 1 nisan yiyince moralim bozulmadı.
ezell 1 Nis 2014 #122 Ne heyecanla okudum ya iyi de sövdüm yarın bi çıksında luffy vurdu mu dofa vurmadı mı anlarız bence vurması cok normal .
Ne heyecanla okudum ya iyi de sövdüm yarın bi çıksında luffy vurdu mu dofa vurmadı mı anlarız bence vurması cok normal .
Bavs 1 Nis 2014 #123 Amma sabırsızsınız he zaten manga milim milim gidiyor . İsterse 1 ay çıkmasın umrumda değil
Millennium Wizard 1 Nis 2014 #125 mc_mr0 dedi ki: haftaya iki sayı birden 2 hafta ara deseydi inanırdım Genişletmek için tıkla ... Büyük falso vermiş ama o heyecanla hiç farketmedik
mc_mr0 dedi ki: haftaya iki sayı birden 2 hafta ara deseydi inanırdım Genişletmek için tıkla ... Büyük falso vermiş ama o heyecanla hiç farketmedik
Dracule Mihawk 1 Nis 2014 #126 Sadece bölümün adıyla bu kadar yorum yapılıp merak edildiğine göre umarım iyi bölüm çıkar bu hafta.
kadir †. 1 Nis 2014 #128 ray-san dedi ki: Sonda haftaya cifte bolum demese kimse de killanmazdi aslinda Genişletmek için tıkla ... Diğer forumlarda spoiler yoktu bende ordan kıllandım
ray-san dedi ki: Sonda haftaya cifte bolum demese kimse de killanmazdi aslinda Genişletmek için tıkla ... Diğer forumlarda spoiler yoktu bende ordan kıllandım
Monkey D. Raizel 1 Nis 2014 #129 Spoiler şaka ama oda sensei herkesi ters köşe yapıp buna bnzer bi bölüm verebilir bi umut işte