Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 743 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thosy

Bunu yazan çırak olarak Oda senseinin yanına gitsin, ara vermeden çıkartsınlar seriyi. :D

Gerçekse anladığım kadarıyla luccinin aniden yediği ilk jet pistol gibi birşey göreceğiz.Ondan sonra ölümcül dövüş başlayacak.Bir lucci dövüşüne daha hazır olalım.

Bir bölümde o kadar aksiyon olmaz Oda bir yürüyüşü 5 haftada çizen adam :T
Jet to Pistolu en az 3 haftada ulaştırır Dofun yüzüne :/

sakada olabilir kakada,ben spoileri cevirip yorumladım.gerisi manga cıkana kadar beklemede. :D

ama her halükarda dresrosa karısıcak ve kyrosla luffynin, dofla yüzleşmesi kacınılmaz.bakalım bu hafta bleach,naruto ve onepieceten ümitliyim :good:

Bana bi Dof"un ağzına yumruk yiyeceği abartı gelmişti.Bu fake spoilerin üstüne 15-20 sayfa cüceler Usopp filan bekliyorum :D

Oda bu kadar aksiyonu 1 bölümde vermez 10 bölüme yayılcak bir olay yaşanıyor o spoilerda :D
Ama İnşallah doğrudur uzun zamandır böyle bir bölüm okumuyorduk.Ama 1 nisansa...

Reversi

Bi'ara ne güzel toparlamıştı seriyi yine batırdı güzel arkı maymuna çevirdi uzatıkça uzatıyor kabak tadı vermeye başladı seri:/

Reversi

Her Arc bunları diyen biri çıkıyo mutlaka. :T Senlik bişey yok ama çok gülüyorum bunlara :T
Abi big mom felan gelmişken ve luffy'nin arenadan çıktığı bir bölüm vardı ondan sonra seriyi biraz daha hızlandırabilirdi bu arada ben arktan bahsetmiyorum genel itibariyle seriden sıkıldım ama nasıl oluryor da ben de anlamıyorum yine her hafta bekliyorum :D Bunlar berserk'in etkisi gibi görünüyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık