Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 743 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek yemekle meşguldür :D
Kaidoyu görünce, görmek lazım o halini:ehe:
Bu leyla garanti ötecek Kaido oda dalacak balıkadam adasına bunu duyan Big Mom da Kaidouya dalacak. Biz anca tartışma yaparız aramızda nasıl olacak bu yonkou devirme işini nasıl yapacak bizim veletler diye diye E.Oda indirtecek yonkouları birbirine bizde böyle bakakalacağız:D

Ha Oda isterse bağlar bizim bu veletleri de yonkou devirme işine, zaten Luffy bildiğin Big Mom'a savaş açmış olacak o bomba patlayınca burdanda Sanjigil esir olursa bu direk Big Mom'a dalmaya gider aa ne tesadüf o ara Yonkoular zaten birbirini yeme durumundayken bizimkilerde işin içine girmiş olacak. Fakat Kidler nasıl olacak?

Kaidoyu görünce, görmek lazım o halini:ehe:
Bu leyla garanti ötecek Kaido oda dalacak balıkadam adasına bunu duyan Big Mom da Kaidouya dalacak. Biz anca tartışma yaparız aramızda nasıl olacak bu yonkou devirme işini nasıl yapacak bizim veletler diye diye E.Oda indirtecek yonkouları birbirine bizde böyle bakakalacağız:D
Bence drake caribouda iş var sonra kullanırım ben bunu diye oradan aldı.Başkası gelse adamı kaidouya altın tabakta sunarlardı.Caribouyu ve fabrikayı gizli saklı el altında tutacak işte.Hatta diğer fabrikaların imhasında bile kullanabilir.Kaidouya sadece söylentiler gidecek.Caribouya bilenecek.Getirene belki ödül verecek.Kim bilir belki drake kullandıktan sonra teslim edip durumdan yararlanacak.

Drake de aynı law gibi,hatta bu akılları ona lawın verdiğini düşünüyorum ya neyse ;)

Bence drake caribouda iş var sonra kullanırım ben bunu diye oradan aldı.Başkası gelse adamı kaidouya altın tabakta sunarlardı.Caribouyu ve fabrikayı gizli saklı el altında tutacak işte.Hatta diğer fabrikaların imhasında bile kullanabilir.Kaidouya sadece söylentiler gidecek.Caribouya bilenecek.Getirene belki ödül verecek.Kim bilir belki drake kullandıktan sonra teslim edip durumdan yararlanacak.

Drake de aynı law gibi,hatta bu akılları ona lawın verdiğini düşünüyorum ya neyse ;)
Bu Law, Drake ile ortak çıkmasın. Birisi içerden diğeri dışardan işi hallediyor olabilirler diyeceğim de Law bahsetmesi lazımdı bunu bizimkilere o zaman da.
Ama drake kesinlikle bir şeyler çeviriyor da ne? Valla Drake olsam eski bir denizci olarak Kaidoya bu bilgiyi ulaştırırım, savaştırırım kendi aralarında. İkisi de çok büyük kayıplar verir bizim veletlerde bundan faydalanarak devirme şansları baya bir artar.

Edit:Çok kötüsün, kelimelerle anlatılamayacak kadar kötü!!!:mad::mad::mad:

"Ama drake kesinlikle bir şeyler çeviriyor da ne? Valla Drake olsam eski bir denizci olarak Kaidoya veririm..."

Buraya kadar okuyup başımı çevirdim. Sonra ne diyor bu çatlak diye tekrar okudum :hhh::hhh:

Bu Law, Drake ile ortak çıkmasın. Birisi içerden diğeri dışardan işi hallediyor olabilirler diyeceğim de Law bahsetmesi lazımdı bunu bizimkilere o zaman da.
Ama drake kesinlikle bir şeyler çeviriyor da ne? Valla Drake olsam eski bir denizci olarak Kaidoya veririm bu bilgiyi savaştırırım kendi aralarında. İkisi de çok büyük kayıplar verir bizim veletlerde bundan faydalanarak devirme şansları baya bir artar.
Önceden anlaştıklarını düşünüyorum ikisinin,baya bir önce forumda konusunu bile açmıştım.

yaw bu bir zulüm! gelde başlığa bakarak beyine fırtınalar kopartmaya başla.
seen başlığı, kapağı seen bu başlığı sen naaptın?

Alpamis

Sanji Big Mom'ın eline düştüyse büyük ihtimal şekerlerden daha lezzetli yemekler yaparak paçayı kurtarır.:D Sonra da Big Mom artık benim tayfamdasın der.Bunu duyan Luffy'de Big Mom'a son vuruşu yapmak üzere...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık