Tek yemekle meşguldürkehihihi reyis ne alemde acaba
Kaidoyu görünce, görmek lazım o haliniTek yemekle meşguldür![]()
Bence drake caribouda iş var sonra kullanırım ben bunu diye oradan aldı.Başkası gelse adamı kaidouya altın tabakta sunarlardı.Caribouyu ve fabrikayı gizli saklı el altında tutacak işte.Hatta diğer fabrikaların imhasında bile kullanabilir.Kaidouya sadece söylentiler gidecek.Caribouya bilenecek.Getirene belki ödül verecek.Kim bilir belki drake kullandıktan sonra teslim edip durumdan yararlanacak.Kaidoyu görünce, görmek lazım o halini
Bu leyla garanti ötecek Kaido oda dalacak balıkadam adasına bunu duyan Big Mom da Kaidouya dalacak. Biz anca tartışma yaparız aramızda nasıl olacak bu yonkou devirme işini nasıl yapacak bizim veletler diye diye E.Oda indirtecek yonkouları birbirine bizde böyle bakakalacağız![]()
Bu Law, Drake ile ortak çıkmasın. Birisi içerden diğeri dışardan işi hallediyor olabilirler diyeceğim de Law bahsetmesi lazımdı bunu bizimkilere o zaman da.Bence drake caribouda iş var sonra kullanırım ben bunu diye oradan aldı.Başkası gelse adamı kaidouya altın tabakta sunarlardı.Caribouyu ve fabrikayı gizli saklı el altında tutacak işte.Hatta diğer fabrikaların imhasında bile kullanabilir.Kaidouya sadece söylentiler gidecek.Caribouya bilenecek.Getirene belki ödül verecek.Kim bilir belki drake kullandıktan sonra teslim edip durumdan yararlanacak.
Drake de aynı law gibi,hatta bu akılları ona lawın verdiğini düşünüyorum ya neyse![]()
Önceden anlaştıklarını düşünüyorum ikisinin,baya bir önce forumda konusunu bile açmıştım.Bu Law, Drake ile ortak çıkmasın. Birisi içerden diğeri dışardan işi hallediyor olabilirler diyeceğim de Law bahsetmesi lazımdı bunu bizimkilere o zaman da.
Ama drake kesinlikle bir şeyler çeviriyor da ne? Valla Drake olsam eski bir denizci olarak Kaidoya veririm bu bilgiyi savaştırırım kendi aralarında. İkisi de çok büyük kayıplar verir bizim veletlerde bundan faydalanarak devirme şansları baya bir artar.