Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 743: Dressrosa Sallanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Law'ın kesme saldırısı yapabilmesi için kılıca vs. ihtiyacı yok mu ? Bazı arkadaşların değindiği gibi oda açması gerekmiyor mu? Ne oda açtığı gözüküyor ne de diğer sayılardan hatırladığım kadarıyla yanında kılıç var.. Kılıç olsa bunu sallama süre vs. var. Lawın müdahale etmesi bence çok çok düşük ihtimal.. Luffy nin dediğine bakarak öldü dedim ama kişiliğini göz önünde bulundurunca "anaaa mingo öldü laaa" diyecek bi adam...

Sylar

Sugar uyurken de oyuncakların normal eski hallerine dönmesi gerekirdi bence bir mantıksızlık yok mu? Bayılınca meyve etkisini kaybediyor ama uyuyunca kaybetmiyor?

Sugar uyurken de oyuncakların normal eski hallerine dönmesi gerekirdi bence bir mantıksızlık yok mu? Bayılınca meyve etkisini kaybediyor ama uyuyunca kaybetmiyor?
Burdaki olay bence.. Kelimenin türkçe karsılıgını bulamadim. Aklıma gelmedi. Çok manga okudum bugun :D Bayılmak başka,uyumak başka bence. Sorun yok o acıdan.

Sylar

Burdaki olay bence.. Kelimenin türkçe karsılıgını bulamadim. Aklıma gelmedi. Çok manga okudum bugun :D Bayılmak başka,uyumak başka bence. Sorun yok o acıdan.
Tabi başka şeyler de demek istediğim ikisinde de bilinicin yerinde olmuyor. Sanırım. Uyurken bilinç yerinde mi? o_O

bu kayros yeni dünyada 3000 galibiyet almış biri aslında bu adamda haki olmasıda mantıklı heleki böyle bir sahnede neyi varsa kullanmıştır çizimden anlaşılmıyor ama haki kullandıysa o kelle yerine oturmaz geri :D 2. zoroyla dövüşen adam ortadan kayboldu bu olayla ilgisi olabilir yani bi ihtimal dofla ilgili olabilir. 3. çok fena bi bölüm luffy de sazan gibi girdi içeri law ı kurtarmak için ... 4. arkadaşların kurmuş olduğu teoride law baştan berli farklı bir plan içinde olabilir demişsiniz aslında dofun zaten kral hakisi var luffy i ne yapsın birde onu kullanmak mantıklı değil birde law ve dof arasındaki muhabbetleri kendimiz okuduk yanlızken bile birbirlerine karşı rol yapacak halleri yok yani benim görüşüm law bizimle kalacak...

Dof logia filan yazmayın oda çok basit açıklamış olur bu da kyrosta haki yok anlamına gelir. Adam yeni dünyada 20 sene duracak hiç yenilgi olmadan uç 1000 galibiyet olacak zerre haki olmayacak. Çok küfür alır Oda.

Dof logia filan yazmayın oda çok basit açıklamış olur bu da kyrosta haki yok anlamına gelir. Adam yeni dünyada 20 sene duracak hiç yenilgi olmadan uç 1000 galibiyet olacak zerre haki olmayacak. Çok küfür alır Oda.
Hocam zarar veremedi demek hakisi yok demek değildir bence. Misal beyazsakal örneği var, hakili bazı vuruşlar logia amiralleri etkilemiyordu.

Bu arada dof logia falan değildir ama :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık