Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 743: Dressrosa Sallanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serinin sapığından çok şey bekliyorsunuz. Kendisi belirtmişti zaten :/
Yüzmekten vazgeçebileceği tek meyve " Görünmezlik yeteneği " :T
Kitaplardan her kıvrımını ezberlemiş manyak :W

Sanji'nin yemek istediği yegane meyve, Absolom'un görünmezlik -orijinalini unuttum- meyvesi. Bunun dışında meyve yemem demişti TB'de. Sanji'nin tek eksiği B. Haki onu da geliştirdi mi tamam işte.

Geri kalanlar arasından herhangi birisi meyveyi yerse de zaten meyve çöp olacak. Çok sıkıntılı bir süreç... :/

Bende bazı resimler çıkmıyor neden ki acaba :confused:

Serinin sapığından çok şey bekliyorsunuz. Kendisi belirtmişti zaten :/
Yüzmekten vazgeçebileceği tek meyve " Görünmezlik yeteneği " :T
Kitaplardan her kıvrımını ezberlemiş manyak :W
Karakterle değişir. Zoro kaptanı için gururunu kenara bıraktıysa seride herşey olabilir bence.

Mera Mera'da füzeden çok daha etkili teknikler var biliyorsun.
Öylesine söylemiştim zaten :D

Bende bazı resimler çıkmıyor neden ki acaba :confused:

Karakterle değişir. Zoro kaptanı için gururunu kenara bıraktıysa seride herşey olabilir bence.

Öylesine söylemiştim zaten :D
Su altında balıkadamdan hızlı bir adam niye meyve yesin ki :/
Tayfanın denizaltı savaşçısı :T
O meyve Sanjiye gitmez . Belki bir gün görünmezlik yeteneğine kavuşur bilinmez. :W
Boşuna o kadar hız kastırmış olur Oda , yapmaz öyle hata :/

Su altında balıkadamdan hızlı bir adam niye meyve yesin ki :/
Tayfanın denizaltı savaşçısı :T
O meyve Sanjiye gitmez . Belki bir gün görünmezlik yeteneğine kavuşur bilinmez. :W
Boşuna o kadar hız kastırmış olur Oda , yapmaz öyle hata :/
İyide suya düşenleri kurtarmak dışında yüzmenin faydası yok denecek kadar az seride. Zaten hali hazırda en güçlü balık adam tayfaya katılma sözü vermişken ben olsam yerdim.

İyide suya düşenleri kurtarmak dışında yüzmenin faydası yok denecek kadar az seride. Zaten hali hazırda en güçlü balık adam tayfaya katılma sözü vermişken ben olsam yerdim.
Sanji b.haki kassın yeter. Cp9'un ayakları ile yolladığı kesme saldırısı vardı işte onun gibi birşey yapar Sanji diable jumble tekniği ile ortaya hilal şeklinde hiken çıkar meyveye gerek yok

Tayfadan yeme ihtimali olan tek kişi sanji olurdu. Tayfa ve sabo dışında luffynin meyveyi yemesine kızmayacağı tek kişi de coby'dir heralde. Bu çocuk seride luffynin denizcilerdeki yansıması gibi bişey ve hedefi de büyük, amiral olmak. Yani oda coby i luffye yetiştirmek istiyorsa çok çok büyük bir power up vermesi lazım.

Neyse konuya dönecek olursak haftaya trebol fena dayak yer gibi :D

Tayfadan yeme ihtimali olan tek kişi sanji olurdu. Tayfa ve sabo dışında luffynin meyveyi yemesine kızmayacağı tek kişi de coby'dir heralde. Bu çocuk seride luffynin denizcilerdeki yansıması gibi bişey ve hedefi de büyük, amiral olmak. Yani oda coby i luffye yetiştirmek istiyorsa çok çok büyük bir power up vermesi lazım.

Neyse konuya dönecek olursak haftaya trebol fena dayak yer gibi :D
Trebole yazık zaten acıdım ben ona :D Grup yapacaklar ona çok fena :ehe: sümüklü iğrenç herif hakediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık