Sarılasım geldi sana :TBu forumda 2010 dan beri kullanırım o kadar güzel yazılar okutumki hani harbi ya bak bu böle bu şöledir diye bu korsanfan ailesinin adamları gerçekten çok güzel teoriler buluyor ve kafamda oluşuyo bi bakıyorum sonraki bölüm ah gerçekten böyleymiş diyorum ben fazla foruma giriş yapıp konuşmuyorum genelde oflinem ama 4 senedir takip ediyorum canım sıkılır 50 sayfa forum sayfası okuduğumda oluyor iş yerinde zaman geçmiyor ama mantıklı şeyler üreten arkadaşlara şimdiden teşekür ederim bekliyorum yazılarınısı bide şu her hafta forum sitelerinde gezdirmeyin beni bak size öneri saat salı gece 4 5 den sonra forumları gezin genelde manganın rawı çıkmış oluyor koyun sabah kalktığım gibi bakayım onlara kalpimdesinis smokera da dalaşmayın adamın onca emeği var bu forumu gerçekten adam ettiğine inandığım adamlardan biridir yazıları emekleri olsun kitap okuyamıyosanıs bile görsel olarak burdan okumak bile sınavlarda başarı artırıyo 2 sene önce öleydi çünkü hem sınava calış hem burda gel oku kafan dağalıyor ve daha fazla beynin çalışıyo vize haftası zaman buldukca burda takılın hadi bu kadar yeter seviyorum sizi![]()
![]()
Evet ilginç bir benzeme keşfettim :/ Mangaları inceliyordum.
Bu sahneler dikkatimi çekti birleştirdim böyle bir durum ortaya çıktı !
Nedense Kinemonun tarzı yüz kısımları Dof'un kesilme sahnesi ile aynı :T
İsteyen Kinemonlu bölümleri inceleyebilir. Yüz şekli hep aynı şekilde :W
Çok zorlama olabilir ama üstüne gelen birisine karşı (Aokiji ,Sanji,Law ...) gibileriyle tığ geçmiş birinin savunma yapmaması çok
tuhaf ! Dof tarafından kontrol edilme ihtimali olabilir mi ? :W
Evet kan yok :/ Çok zorlama ama olabilme ihtimali var gibi :/
Az önce vurdun bana totsuka ile hırs yaptım senin yüzünden :TOoo tebrikler 10 numara tespitHadi kyrosun bakış açısından bize göstermiş olsun.O zaman kinemon ölmüş mü olacak.Kan olmama mevzusuda karışık.En son gladiuslar farketmişti sarayda çakma dof olduğunu ama işte nereye bağlanacak
![]()
Sana bişey olmaz.Orochimaru türk diyolarAz önce vurdun bana totsuka ile hırs yaptım senin yüzünden :T
Kan detayı , kesiş hızıyla ilişkilendirilebilir bence :/