Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 743: Dressrosa Sallanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dofun kafasını kopmuş olarak gördükten sonra ilk düşündüğüm şey yine ne p.clik yapacak bu dof oldu.ben ihtimal vermiyorum dofun öldüğüne çünkü dof görüyor kyrosun saldırısını ve savuşturacak zamanı da var gibi geldi bana.bence bu sahneyi 10 yıl önce bu durumda dofun hali bu olurdu diye göstermek istemiş olabilir ha öldüysede rahmet eylesin luffy vs fuji ya hazır olalım derim.bu arada sabo için kelimelere gerek yok adam şovunu yapıyor.

pica dof u kurtarmıştır siz rahat olun dof luffy nin olacak gözümüz biraz daha vs görecek zoro gelecek daha bu neki ben çok uçuyorum ya :D

RYUU

Dof ölmediyse, ki ben öyle düşünüyorum paramecia ve logia karaktere sahip meyvesi

743 bölüm yorumu @

- tahmin ettigimiz gibi, usoppun tepkisi soke etti sugarı ve korkuyla bilincini kaybetti.böylelikle daha önce vander deckende gösterildigi üzere,bilinc gidince meyve gücüde gitti ve tüm oyuncaklar insana dönüştü.

- sugarın yetenegi, chinjao gibi houshoku kullanıcısını bile etkilemiş gözüküyor.ama buradaki cıkarımım daha öncede aynıydı.sugar teke tekte o meyve gücüyle, ordaki bir cok adama yenilebilir.sıkıntı olan; dofun sistemi...areneda gücsüzleşmiş veya bilincini kaybetmiş adamları, trebolun gücüyle kacamaz moda sokup,haki bariyeri veya koka kullansan bile er yada gec o meyve gücüyle oyuncaga cevirirsiniz.dikkat edin e.oda herkezi aldırdı, en sona en güclü haki kullanıcısını bıraktı.ki chinjao o olaydan önce ayakta zor duruyordu :good:

- dofun surat ifadesinden anlasılacagı üzere,trebolun bilgisi dofu soke ediyor.su an neredeyse o adadakilerin yüzde 95i dofun düşmanı durumunda.e.oda oyuncakların geneli yerine, arka plan konusmalarıyla hangi pozisyonda olduklarına odaklanmıs; cipher pol,denizciler,eski dresrosa askerleri,korsanlar,baska krallıkların üst düzey yetkilileri vede goril :D

- bastille ve issho yanyana. tek baslarına bence adadaki düzeni saglayabilirler.ama e.odanın onlara yaptıracagı secim mühim.egerki hasırsapkalı luffyle savasmayı secerlerse, su dakikadan sonra eminim bence kaybederler.çünkü onca takviye + sabo var.veya yeni bir smoker adaleti yapabilir issho.

- karsılastıgı herkeze istisnasız tek atan zoro-sama, picayı yenemedigi gibi elindende kacırmıs (tüh agır oldu,ama gercek :D )

- usopp ezigini ve bos muhabbetlerini geciyorum.

- doflamingo iyice düşününce ve o suratın çizimine bakınca söyliyecegim tek sey utanmasa aglıyacak :D

- kyros yine insan oluyor,violet eniştesini hatırlıyor,luffy etkilendigi heykelin sahibinin kim oldugunu ögreniyor.ve tek bacaklı kyros muazzam bir mentalle,herseyi sineye cekip tek bir odakla dofa dalıyor...

- gelelim meshur sahneye; kyrosu dof farkediyor,ama kısa mesafede.çöplerden biri sen kimsin diyor,lawın kafasında soru işareti var kim oldugunu bilmiyor kyrosun.riku sen kyrosmusun diyor,kyros son kararım diyor(allah yardımcın olsun kenan ısık...),kyros allah ne verdiyse kılıcı sallıyor,dof kim oldugunu anlıyor resmen yusufluyor.ama diger kareye bakarsanız,sanki kılıc bosa sallanmıs gibi.yani dofun ifadesi hani kafam kesildi degil,bilinci yerinde gibi duruyor.

- yerdeki dofun kafasına bakarsak,gözlükler kesin tahmini engelliyor yinede yüz hattı,sanki lawın olaya müdahil oldugu izlenimini uyandırıyor.

- seceneklere bakarsak; kafası kopan birinin yasaması olasılıkları:

hana hana no mi kullanıcısı olmak,kafanı baska bir yerde cıkartmak veya klon yapmak.

ope ope no mi kullanıcısı olmak,kişiyi öldürmeden kafasını kesmek.

logia olmak.ip meyvesinin logia olması bence makul degil.

doflamingonun meyvesinin özel bir durumu olması.

doflamingo geberdi.

- bu seceneklere bakarsak en güclü ve makul olan ihtimaller ; dofun gebermesi veya lawın o kafayı kyrostan önce kesmesi.

- law nasıl yaptı dersek ? e.oda daha önce,lawa kelepce degiştirtme taktigi yaptı,eger kelepceleri kairoseki degilse bu olayı yapması onun için basit.nedenide basit,cora-san kimse law onun için herseyi yapar ve dofu öldürmek içinde herseyi yapar izlenimi verdi.

- kyros için calgara ve norlandın yanına yazdım demiştim,beni yanıtlmadı. doflamingo ondan güclü olsa bile,bence meyve yetenegiyle öne gecer,kyros saf güc olarak amirallerin saf gücünden asagı kalmaz,artık böyle düşünüyorum.

- son olarak sabo...daha önce dedim, 3 kardesdende houshoku haki bekliyorum.zaten ikisinde vardı diye.ayrıca gecen hafta dedim,burgess vs sabo eşit degil,sadece denklik var haftaya çözülür diye,muhtemelen bir cok kişi acete oldugu gibi, saboyada fanlık yaptıgımı düşündü ;) bu hafta gördükki,sabo burgessle sadece oynamıs...

ejder nefesi...muazzam bir teknik,sabo sadece arenayı yıkmadı,detaylı düşünenler için,dresrosanın karanlıgını yani,kolezyumun altınıda ortaya cıkardı.

dipnot; monkey d. dragon...serideki en güçlülerden biri olacagını düşünerek secmiştim.içimden bir his hep öyle dedi.hiç inatlasmadım kimseyle.ama bir savım vardı,dragon güclü olmasa etrafında ivankov gibiler toplanmıs diye,adını duyanlar öyle korkmazlardı diye düşündüm hep.ve akainu gibi bir adam bile dragonun oglu asagı,dragonun oglu yukarı diyorsa ve aynı akainuya e.oda: korsanlar kralı roger ve devrimci dragon, ikisinin cocuklarının üvey kardes olması korkunc deyip,bu iki adamı aynı cümledede kullandırtıyorsa...

sanırım dragonun en az bir yonko edicegini artık herkez kabul eder :good:

Sabo'nun "Bu arenanın da bir özü var" demesi acaba arenayı soğurmasına neden olacak bir meyvesi ya da gücü olduğunu gösteriyor. Devrimcilerin içinde ne tür dövüş ve savaş teknikleri var acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık