Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 742 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim için mükemmel bir bölümdü abi, Dof seni yedi ceddini tayfanı ve cibiliyetini (burayı biliyorsunuz) diyorum. Kyros bana kalırsa ayağını kesmese sugar olmasa Dof'u indirirdi adam felaket birşeymiş, şimdi intikam almak isteyecektir ama gözünü seveyim sen diğer çöpleri temizle üstad gerisini Luffy'e bırak. Franky'nin yediği dayak Dof'un kinin yanında hafif yaralanma derecesinde kalacak. Son sayfa ise tam bomba ahahahaha lan bilerek o tepkiyi vermediyse birşey bilmiyorum bööö yaptı resmen ahahaha seviyoruz seni Usoppp

usoppa cok minnettar oluncak belki ama gecenlerde demiştim.bu oyuncak mevzusu sayesinde e.oda yeni yonko adayını cıkarıcak: monkey d. luffy. en azından 5 tayfa ve en az 2 krallık hasırsapkalara müttefik olucak gibi.

ve kyrosun tek basına yeni dünya korsanlarına ve gemisine yaptıklarına bakın sonra adamın gücünü hesaplayın.aldıgı tek yarayıda doflamingo yapmamıs ustası kral riku yapmıs.3000 dövüs yeni dünyada adamı yenen cıkmamıs bırak darbe vurabilen yok.

dof tayfasıda yanındayken kyros tek bacagıyla,hemde oyuncak oldugu halde rikuyu almıs gitmiş.ulan e.oda keske kesmeseydin bacagını adam tam cengavermiş.

ve bölümü ingilizce okuyunca hepten dellendim.diamante ve doflamingonun ölmesini isteyen sadece benmi varım su forumda ? :artiz:

usoppa cok minnettar oluncak belki ama gecenlerde demiştim.bu oyuncak mevzusu sayesinde e.oda yeni yonko adayını cıkarıcak: monkey d. luffy. en azından 5 tayfa ve en az 2 krallık hasırsapkalara müttefik olucak gibi.

ve kyrosun tek basına yeni dünya korsanlarına ve gemisine yaptıklarına bakın sonra adamın gücünü hesaplayın.aldıgı tek yarayıda doflamingo yapmamıs ustası kral riku yapmıs.

dof tayfasıda yanındayken kyros tek bacagıyla,hemde oyuncak oldugu halde rikuyu almıs gitmiş.ulan e.oda keske kesmeseydin bacagını adam tam cengavermiş.

ve bölümü ingilizce okuyunca hepten dellendim.diamante ve doflamingonun ölmesini isteyen sadece benmi varım su forumda ? :artiz:
bencede doflamingo ölsün :mad:

ve kyrosun tek basına yeni dünya korsanlarına ve gemisine yaptıklarına bakın sonra adamın gücünü hesaplayın.aldıgı tek yarayıda doflamingo yapmamıs ustası kral riku yapmıs.

Muhtemelen abi, benim için basit bir ölüm yeterli değil çünkü ayıltıp bayıltıp sinler diyorum şahsen:D

usoop a ne oldu oyle göz lerri fırıldak gibi donmeye başladı ölse iyi olur olümün eşigine getirir artık. burdan haki cıkarsa şaşmam artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık