Saçma spoiler başlığına enelle ilgili bir spoiler yazdım.Gerçekleşse ağlamam tabii gaza gelir herkesNiye yapıyorsun bunuKocaman adamı ağlatacan mı yani? :'(
Forume Enel sevgisini aşılatan kişi olarak halayın başı olurum.Saçma spoiler başlığına enelle ilgili bir spoiler yazdım.Gerçekleşse ağlamam tabii gaza gelir herkes![]()
Kishimoto'ya bağlamaz inşallah, VAHŞET İSTİYORUZ VAHŞET!Kyros'un fb bütün sayı sürer son 1-2 sayfa SOP'a geçer, bölüm biter. Heyecan aramayın derim.![]()
kishimoto hiruzenden baslıyarak,konana kadar kan revan içinde kalmıs kolu bile kopmus shinobiler çizip onca kişi öldürdüKishimoto'ya bağlamaz inşallah, VAHŞET İSTİYORUZ VAHŞET!
Aynen.Ama dövüş oldu mu yüksek ihtimal tüm tayfa vs Dof tayfası olacak.Bizi keser herhalde bu.Kishimoto'ya bağlamaz inşallah, VAHŞET İSTİYORUZ VAHŞET!
Sanji arc sonuna kadar iptal bence. Sanji ve law'ın tayfası adadan kaçış planları olabilir bunların. Yoksa herşey iyi güzel ama adadan çıkamıyacak adamlar. Kaido gelebilir adaya, big mam tayfası zaten ada etrafında e bir de amiral ile 3-5 denizci gemisi daha çağrılıyor. Kaçış yolu coup de bust'dır bence adadan.Vay Ussop-kun var korkaksın falan ama işe yalanların hep doğru çıkıyor.Arc sonu ödüller güzel güzel artar
Sanji den bu bölümde bir sayfa göstersin bari.Özledim adamı