Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 742 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaptığın iş mi E.Oda.Şu sayfanın bundan bir farkını göremiyorum ben.

Tek fark biri komedi amacıyla yapılmış.Diğer ise arcın en önemli güçlerinden birini böyle şebekçe bir yöntemle yok etmek.Tebrik ederim ne diyim.:artiz:

Gerçi fazla laf etmiyim E.oda müthiş bir hikaye ustası olduğu için bunun da mantıklı bir açıklaması vardır.

Franky, bacak yapar Reyize :/ Sıkıntı olmaz :/
O değilde Franky öyle böyle değil aşırı derece sevimli bir dayak yemiş :T
Adam çok pis rezil oldu :/

Issho'nun insan formuna dönenlere müdahale edeceğini düşünüyorum.Adam halkı önemsiyor.Sağa sola saldıracak korsanlara izin vermez mantıken.

Diamante hala gülüyor.Adam benim hayalarım büyük mesajı veriyor cidden.Ciddileşse ne olacak merak ediyorum.Bir de büyük ihtimal Barto'nun bariyer nasıl aşılır gösterecek bize Diamante.

Usopp şans eseri bir işe yaradı.Kesin oyuncaklara bu benim planımın parçasıydı der nasıl olsa inanıyor kerizler.Ondan sonra heykel dikerler artık bu mal adına.

Usopp a ne olmuş öyle çökelek sündürmesine dönmüş :D, Franky reyize üzüldüm ama helal olsun yinede o kadar adama direndi :respect:

bacağını keseceğine zincirleri kesememiş mi
kairoseki sanırım.kairosekide one piecete elmastan bile sert olan en sert nesne.zoronun elmas hakkındaki yorumuna bakarsak,elmas kesmek mihawka hatta onu asıcak adama bile göre fazla imkansızdır.

frankyde adamın hammaddesi... tek basına resmen show yaptı.birde kyrosa bir bacak yapıp, kral olarak bıraksınlar bu adada artık ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık