Bellamy o anın psikolojisi ile dövüşmedi, Dof'un kendisini öldürmesi için Dellinger'i yolladığına inanmadı. Ağlıyordu zaten Bartolomeo geldi kurtardı adamı. Gerçekten dövüşse dövüşür orada gelip Franky ile ilgili dövüştü başarılı oldu diyebiliyorsun Bellamy'i olmamış bir vs için yerin dibine sokuyorsun. Franky'nin büyütülmesinin sebebi Shogun olmasıdır ve Füzeleridir, ama bakıyorumki Füzelerini vücuduna yiyen Senor Pink artiz bir havayla ayağa kalkıyor. Shogun'u da anca Px kadar serttir.Orada ki en düşük rütbeli Dellinger bile 190+ lık Bellamy'i ne hale getirdi gördük. Franky'nin küçük görülmesi ya da ezilmesi yerine bence övülmesi gerekiyor o kadar adamı tek başına tutabildiği için, tabi farklı açılardan bakıldığında görüş farklılıkları oluyor bu konuda yapacak bir şey yok.
Amiral, ramen yemekle meşguldür.![]()
1. sini kimse açıklayamaz çünkü gösterilmedi. Ama Kyros'da yara oladığına göre ya tuzağa düştü ya da teslim oldu.şimdi benim kaçırdığım 2 nokta var
1- kyros u nasıl, ne ara kelepçelediler?
2- Usopp orada Sugarı korkuttu mu yoksa acı biber topuyla ilgili bir şey mi yaptı? (ağzı ile fırlattığnı bile düşündüm)
bunları açıklayan olurs sevinirim
Senden böyle bir tepki beklemiyordum :TÇöp yakıştırmasını hiç bir zaman sevmemişimdir.Çöplerle birlikte, çöp, çöpler, Çöpppppppppppppppppppppppppppppp