Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 742: Hep Yanında Olacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dalgınlığına gelmiştir reyizin :D kalkıp hepsini paket edecektir bak görün. Delinger hatta Bastille de dahil :D

jporta

yok arkadaş. franky ağzında kuş tutsa da yaranamayacak kimseye. 1vs1 ile zibilyon tane adamla tek başına uğraşmanın farkını bile düşünemiyorsanız tartışmaya gerek yok. Birine saldırsa öteki arkadan geçirir. Hele normal ateşli silahlardan indi diyenler de ayrı komik. frankynin vücut metal dandik denizci tüfeğiyle 1000 defa vursan birşey olmaz. Ne bekliyorsunuz ki? dofun adamlarıyla denizcileri üst üste koymasını mı? o durumda sanji olsaydı aynı şekilde dayağını yer yere düşerdi. robin oyalayamazdı bile 2 dakikada paket olurdu.

Fb güzeldi.Franky ye laf söyleyenleri tınlamayın.Asıl olay son 2 sayfada.Usop'un ağzı yüzü değişti ama sugar'ın da gözleri pörtleyince yanlardan cam kırığı gibi şeyler çıktı.Akabinde bayılıyor,cüce nin başı yukarı bakıyor ve şaşırıyor.Oyuncaklar anında dönüşmüş olabilir.Belki buna şaşırdı cüceler.

Roronoa Zoro

Orada ki en düşük rütbeli Dellinger bile 190+ lık Bellamy'i ne hale getirdi gördük. Franky'nin küçük görülmesi ya da ezilmesi yerine bence övülmesi gerekiyor o kadar adamı tek başına tutabildiği için, tabi farklı açılardan bakıldığında görüş farklılıkları oluyor bu konuda yapacak bir şey yok. :D

Amiral, ramen yemekle meşguldür. :D
Bellamy o anın psikolojisi ile dövüşmedi, Dof'un kendisini öldürmesi için Dellinger'i yolladığına inanmadı. Ağlıyordu zaten Bartolomeo geldi kurtardı adamı. Gerçekten dövüşse dövüşür orada gelip Franky ile ilgili dövüştü başarılı oldu diyebiliyorsun Bellamy'i olmamış bir vs için yerin dibine sokuyorsun. Franky'nin büyütülmesinin sebebi Shogun olmasıdır ve Füzeleridir, ama bakıyorumki Füzelerini vücuduna yiyen Senor Pink artiz bir havayla ayağa kalkıyor. Shogun'u da anca Px kadar serttir.

real

şimdi benim kaçırdığım 2 nokta var
1- kyros u nasıl, ne ara kelepçelediler?
2- Usopp orada Sugarı korkuttu mu yoksa acı biber topuyla ilgili bir şey mi yaptı? (ağzı ile fırlattığnı bile düşündüm :) )
bunları açıklayan olurs sevinirim

Ara sıra forumdaki arkdaşları, mazur görün anlıyamıyorum.Franki daha ne yapsın adamdan ne bekliyosunuz, adam zaten görevini layıkyla yaptı vede unutmayın lütfen denizciler öyle çöp adam değiller ha deyincede dayak yemiyorlar.

thosy

şimdi benim kaçırdığım 2 nokta var
1- kyros u nasıl, ne ara kelepçelediler?
2- Usopp orada Sugarı korkuttu mu yoksa acı biber topuyla ilgili bir şey mi yaptı? (ağzı ile fırlattığnı bile düşündüm :) )
bunları açıklayan olurs sevinirim
1. sini kimse açıklayamaz çünkü gösterilmedi. Ama Kyros'da yara oladığına göre ya tuzağa düştü ya da teslim oldu.
2. sinde de bence korkudan bayıldı Sugar. Sugar, Usopp'a şekeri verdikten sonra Usopp'ta ısırma ve yutkunma efekti var çünkü.

Franky-sama'nın gemisi yoktu o gemi orada olaydı Voltran olup adayı 4'e bölüm 5'e katlardı.
Usoop öldü sonunda oh kurtulduk ya :ehe:

Not: Kyros kendi bacağını kendi kesmiş. Peki o taşı kim bağlamış ona ? :artiz:
Saçmalık.

Franky'nin gerçek gücü olarak shogun'un görülmesi ancak enelin gerçek gücü olarak maxim'in görülmemesi?? Forum ne güzel yaa adamına göre muamele bizim foruma bile gelmiş desenize :D. Haksız mıyım MoP?

Franky, shogun ile 2 tane adamı anca aldı. Kendi hali ile 2 adam ile vs atabiliyordu ama ben eminim ki Kor amiral hariç o çöpler en büyük 3 adama dalsalar (Diamente ile Pica diyelim diğeri logia hadi) o adamlar rahatlıkla yenerlerdi bu 3 adamı ve eziklikleri. Kor amirale laf yok en son görülen olayda adamlarının arkasında gözüktü. Vs'ye girip girmediği bile tartışılabilir ama görülen 3 adam yenmiş sonuçta Franky'i. Bunu Shogun ile normal olması ile alakası yok. Orada sanji olsaydı ciddi bir darbe dahi almadan kor amiral hariç o herifleri harcardı. Hız+güç+haki var adamda sonuçta!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık