Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 741: Yalancı Usoland!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaş kyrosu bir ben mi Maximus (Maximus Decimus Meridius )(İspanyol) benzettim.odachi bildiğin filmden araklamış gibi. Dresrosa zaten ispanyol temalı bir ada,üstüne roma kültüründe ki colezyum var.az değilsin odachi.aynı şekilde filmdeki karakterin nicki ispanyol du :cool:

http://www.tasteofcinema.com/wp-content/uploads/2013/09/gladiator-2.jpg

Not:netcafede ki pc tırt url bile kopyalayamıyor :eek:
E.Odanın herzaman yaptığı şey bir şeylerden esinlenip kullanmak.
Yok sadece sen benzetmedin İspanyola . Çokca benzeten oldu. Sbslerde sormuşlardı İspanyol kültüründen mi esinlendiniz diye. E.Oda " Öyle bir şeyden esinlenmedim" diye inkar etmişti.
Hatta boynuzlu balıklarıda İspanyanın geleneksel boğa koşusundan esinlendiği düşünülüyor.

Roronoa Zoro

Enel 500 milyon alabilecek kapasitede birisi, Dof tarafından kolayca şamar haline getirilir ama o ilk 3 maça Enel'i yenecek karakterler değil, o kadar önemli değiller yani. Bu seride 500 milyon potansiyeli kaç kişi gördük şuana kadar. O adam Enel'e benziyor ama eğer o ise Dof dövmüştür bunu :D

Zaten Trebol da logia türü haki kullandığı kesin değil. Pica içinde aynı şeyler geçerli, Diamante'de b.haki olabilir ama.

Eski bir düşman tayfaya katılacak diye bir muahabbet vardı; Enel için tam zamanı..:p Oda boşuna çizmemiştir o karakteri ama Enel olacağını da sanmıyorum o kişinin. Olsa fena olmaz aslında..:D

o oyuncak enel mi bilmem de, ya tayfayla bi geçmişi var ya da tayfa yeni dünyada da çok popüler ve tanıyanlardan biri.

O Kyros'tan çok büyük bir trajedi yaşayacağız , çok delikanlı adam ama Dof bunu fena harcayacak hepimiz lanet edecez o güne.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık