Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 741: Yalancı Usoland!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkesin beklediği oldu bakalım bundan sonra usop işi nasıl halletcek, bu arada beklenilen flashback de geldi:respect: Oda-sensei karakter geçmişleri konusunda gerçekten iyi duygulandım:( eger giderde kyros dof'u alsada luffy de amirali tutsa on numara olur dof'un luffy harici birine yenilmesini istiyorum yoksa herkes senaryo gereği deyip, dof-amiral diyenler devam etcek:mad:

Geçen bölüm herkes usopp ne mal olduğunu bu bölüm E.Oda değil 14 sayfa 14 bölüm ayırsa da şurası gerçek kardan adam olur usopp tan adam olmaz:artiz:

Bence bölüm güzeldi, cücelerin hepsi ayrı bir adam. Usopp'un döneceği belliydi zaten bence fazla yüklenmeye gerek yok, sadece kendi karakterine uygun olanı yapıyor. Bölüm her ne kadar hoşuma gitse de ayda okuduğumuz topu topu 3 bölüm, hiç bir şey okumamışız gibi oluyor.

aaron hotchner

"Bir adamın dövüşten kaçmayacağı zamanlar vardır.
O zaman, arkadaşının hayallerine gülündüğü zamandır!"
Usopp -sama

Evet, ben de arenanın içinden bahsediyordum. Yanlış'ı, kolezyum kelimesi kullanarak yapmışım.
İlginç bana pek yıkılmış felan gibi gelmedi daha çok ortalık toz duman olmuş :oleyo2:
Kyros harbiden tam bir canavarmış.
yok abi ne canavarı ya odanın tipik abartması.
WB ilk çıktığında dünyanın en güçlü adamı ünvanı almıştı savaş başladığında dünyayı yok edebilecek güç felan dendi BB meyveyi aldı anca kontrolü kaybedince bir tsunami yaptı [ tamam oda büyük başarı ama hangi tsunami dünyayı yok etmiş bizim haberimiz yok ? ]

Aynen daha bir ton örnek vardır şimdi [ enel felan ] oda önce pohpohluyor sonra bir bir teke gidiyorlar.

O kadar güçlüydü de Dof bunun ayağını nasıl kesti ? [ Oda dof ise daha çok Diamante işini halletmiş gibi duruyor. ]:(

İlginç bana pek yıkılmış felan gibi gelmedi daha çok ortalık toz duman olmuş :oleyo2:

yok abi ne canavarı ya odanın tipik abartması.
WB ilk çıktığında dünyanın en güçlü adamı ünvanı almıştı savaş başladığında dünyayı yok edebilecek güç felan dendi BB meyveyi aldı anca kontrolü kaybedince bir tsunami yaptı [ tamam oda büyük başarı ama hangi tsunami dünyayı yok etmiş bizim haberimiz yok ? ]

Aynen daha bir ton örnek vardır şimdi [ enel felan ] oda önce pohpohluyor sonra bir bir teke gidiyorlar.

O kadar güçlüydü de Dof bunun ayağını nasıl kesti ? [ Oda dof ise daha çok Diamante işini halletmiş gibi duruyor. ]:(
Dünyayı yok etmesini mi bekliyordun? Kyros'un ayağının kesilip, kesilmediği belli değil. Ayrıca Sugar'ın onu nasıl oyuncak yaptığı da kesin değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık