Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 741: Yalancı Usoland!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Yalnız Enel'in kendi "Mantra" gücünün yeterli olmadığını söylüyor. "En güçlü" demek, pek doğru değil gibi.
Adam tanrı kompleksinde. Mevcudiyeti yetersiz gelebilir.
@Milennium Wizard
Kibrinden dokunulabileceğini düşünmedi. Dokunuldu kafayı yedi, hiçbi' şeyi öngöremedi. Akıllanmış vaziyette dönecek dünyaya. Millet gelsin üstümden atlasın geçsin kafasını yaşıyordu, sence bu tür adamlara karşı öyle olur mu?

Beyler enel rayleigh den 2 yıl eğitim alsa ne olur adamın meyve zaten en iyi meyvelerden biri adam ölmüyo biraz ciddi olsa yer yüzüne inse oda kısıtlamasa neler olur gerçekten ama gel görki mangayı ya da animeyi biz yapmıyoz

Öldürmeyen yıldırıma, yıldırım denir mi. :artiz:
Oda resmen harcadı meyveyi adam zaten tanrı kompleksiyle hareket ediyor. Gidip birinden bir şey öğrenecek karakterde biri değil.
Ben şahsen seride tekrar göreceğimizden bile emin değilim. Hoş geri gelse güzel olur ama Oda yaptığı hatayı ancak adamı Ay'a yollamakla çözebildi. :artiz:

Öldürmeyen yıldırıma, yıldırım denir mi. :artiz:
Oda resmen harcadı meyveyi adam zaten tanrı kompleksiyle hareket ediyor. Gidip birinden bir şey öğrenecek karakterde biri değil.
Ben şahsen seride tekrar göreceğimizden bile emin değilim. Hoş geri gelse güzel olur ama Oda yaptığı hatayı ancak adamı Ay'a yollamakla çözebildi. :artiz:
Hacı şöyle düşün adayı yıkacak güçteki bombaya Pell kafa atıyor bir bakmışsın yaşıyor.Önemli olan öldürmesi,sigara yakması değil.Seni kendinden geçirip peçete yapıyor mu yapıyor.İlla öldürmek istersen alırsın mızrağı saplarsın yerdeki adama.Bence meyve çok iyi.Bu adamın beğenilmeyen hali bile 500 m edermiş mavi denizde.Dorukisini artır,kalbur üstü b.haki ver al sana 700-750 gaymalık adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık