Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 740: Sana Güveniyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Usopp adamsa orda Frank-sama nedir o zaman
Orada 1 Luffy 2 Franky Zoro bile en fazla Pica ile karşı karşıya
Franky ilse karşısında Top 10 Kor. Amiral + 100-200 Marine [ salladım şimdi ]
DoF Ailesinin 3/1'i almış

Usopp ise her şeyi almış arkasına burnunda sümük gözünde yaş ben hikaye yazacağım ya derdinde.:alkis:

Not: Bence Sugar Usopp'u oyuncak yapacak bu tayfaya güzel bir Power Up sağlar böylece yonkoymuş amiralmiş tırt :oleyo2:

Not2:
Bu arada geçen bölümü okuyordum Lego
http://www.v-teamoku.com/One_Piece/739/19
Burada sugarın meyvesinden haberdar ama bir önceki bölüm
http://www.v-teamoku.com/One_Piece/738/14
ise sanki ne olduğundan bir haber bir durum var ?
Tamam o oyuncakların kim olduğunu hatırlamaya bilir ama o oyuncakların arkadaşları olduğunu bilmesi gerekirdi. :artiz:

Not3:
Jet Stamp [ Gladus ]
http://www.turkcraft.com/One_Piece/740/9
Jet Stamp [ Hordy Jones - 1. dönüşüm ]
http://www.turkcraft.com/One_Piece/633/11

şimdi bu tarz eşleşmeleri hep yapıyorum ama Dof'un tayfasındaki bilmem kaçıncı [ Tahminim ilk 7'de ]
olan bu adam Hordy'nin ilk hali ile eşit mi ? Hordy bile Jet Stamp yediğinde kaç metre uçuyor bu adam bir tek Oh diyor.:artiz:
Son mesajına cevabım. One Piece diğer shounenlerden farklı, bu tarz eşleştirmeler yapılacak bir seri değil. Bu yüzden A > B, B > C , A > C olayı yok. Bunu hep derim.

Ek olarak balıkadamlar abartı zaten ( Çok abartılıyor, ama nerede görsek yeniliyorlar) , son haplı hali hariç gereksiz bir karakter Hody. Karada pek işlevli değiller, bu yüzden o darbeyi yiyince kan revan içinde kalması normal. Zoro suyun içinde kesmişti sonuçta. Yinede o Gladius denen herifi liğme liğme eder.

Son mesajına cevabım. One Piece diğer shounenlerden farklı, bu tarz eşleştirmeler yapılacak bir seri değil. Bu yüzden A > B, B > C , A > C olayı yok. Bunu hep derim.

Ek olarak balıkadamlar abartı zaten ( Çok abartılıyor, ama nerede görsek yeniliyorlar) , son haplı hali hariç gereksiz bir karakter Hody. Karada pek işlevli değiller, bu yüzden o darbeyi yiyince kan revan içinde kalması normal. Zoro suyun içinde kesmişti sonuçta. Yinede o Gladius denen herifi liğme liğme eder.
Haklısın bende dedim zaten pek doğru değil bu hep yapıyoruz ama
Luffy ve Jet Stomp aynı
Gladus ve Hordy'nin verdiği tepkide ortada
Hordy ve Jinbei'nin su topu tokuşturmasıda ortada bu bağlamda 3 aşşağı 5 yuları Gladus Jinbeiden güçlü çıkıyor.
Ne iş la bu :artiz:
Oda bile saçmalıyor bazen o gladus'un kalkamaması gerekirdi.

Roronoa Zoro

Merak ettiğim bir nokta var, şimdi bu diamente Franky'i maymuna çevirebilir mi? Sonuçta vücudu organik değil, dokunduğu anda istediği şekli vermesi lazım.

Usopp "Denizin Cesur Savaşçısı" olmaya ne kadar uzaksa Zoro da "En İyi Kılıç Ustası" olmaya o kadar uzaktır.

Merak ettiğim bir nokta var, şimdi bu diamente Franky'i maymuna çevirebilir mi? Sonuçta vücudu organik değil, dokunduğu anda istediği şekli vermesi lazım.
Franky'nin her tarafı robot değildi diyeceğimde 2 yıl zaman atlamasından sonra kalan kısımlarını da robot yapmıştır bu sapık:D Mantıken çevirir maymuna.

@T1T4N
Usta vuruş aynıda şiddeti aynı mı mesele bu? Birisinde Luffy son sürat geliyor bütün gücüyle vuruyor peki diğerinde nasıl belli değil? luffy görmüştür bunları iyilik yapayım deyip tepmiği koyuvermiştir:ehe: zaten öbür sayfada ki ruh halide öyle gibiydi(umursamaz)

akala

hordy ile gladius arasındaki fark lufynin belli bir uzaklıktan oyuncak askeri kurtarmak maksatlı gladius geri postalaması ile
hordy'nin işini bitirmek maksatlı belli bit uzaklıktan değil tam dibinden sert bir şekilde vurması diyebiliriz.

Haklısın bende dedim zaten pek doğru değil bu hep yapıyoruz ama
Luffy ve Jet Stomp aynı
Gladus ve Hordy'nin verdiği tepkide ortada
Hordy ve Jinbei'nin su topu tokuşturmasıda ortada bu bağlamda 3 aşşağı 5 yuları Gladus Jinbeiden güçlü çıkıyor.
Ne iş la bu :artiz:
Oda bile saçmalıyor bazen o gladus'un kalkamaması gerekirdi.
ikisine vurdugundeki tepkisi aynı degil luffynin.ruh halide öyle.her zaman söylüyorum.luffy kızdıkca ruhundan hakisini tasıran bir adam.standart bir shounen karakteri bu konuda.hani su forumumuzun iman gücü dedigi sey :D

aslında o luffynin hakisi.hodye allah ne verdiyse tüm öfkesiylen yerleştirdi,ayagı oraya gömüldü olarak gösterdi animedekiler :D

glaidusa ise sadece kyrosu kurtarma amaclı daldı.eger gercekten kızgın olsaydı,violet onu oradan götürebilirmiydi ? gömerdi glaidusu oraya.

mesele su; busoshoku haki sadece koka moduyla yapılmıyor.garp yumrugunu o aurayı elinin etrafına sararakta yapıyor.ve luffy normal hakiyle güçlendirip vurmus olabilir hodye.buda aradaki farkı acıklar.

yoksa hody en kötü dofun 3 lüsü gücündedir.heleki suda o üçlüyüde aşar bence.

benim anladıgım e.oda,mesaj verdi,hani bakın bu adam en iyi üçte bile degil ama öyle kaptan bir tane vurayım normal tekme bayıltayım yapamıyor.yani güçlü.ciddiye almak lazım.su ana kadar franky hariç hep karsı tarafı gösterdi,yüceltti birde sabo ve bartodan az biraz show gördük.arclara geri dön farkedersin;

önce düsman tarafı tanımlanır, gücü anlatılır övülür.sonrada hasırsapkaların nasıl o gücü ezip gectigi :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık