Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 740: Sana Güveniyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Unknown

Valla o korkuyla fizana kadar kaçsa yeridir, bir daha dönmemek üzere ama şerefsiz öyle bir musallat oldu ki kapıdan kovsan baca deliğinden o da olmadı anahtar deliğinden girer gene bulaşır, lanet olası.
Water 7 de O son el uzanmayaydı bunların hiç birini konuşmuyor olurduk.Ne güzel orda Franky nin çöplerine başkanlık yapaydı ama olmadı.. :(

İşte bu yüzden ilk on dediydim ama o bile:( sen saydırırsın ben acımam alnının ortasına deliği açarım:cool: Anca sen saydırırsın zaten sitedeki herkes tekme tokat dalar:ehe:
Ama benim saydırmam tekme tokattan daha fenadır.Ben bir saydırırım Oda alınır.Lanet eder böyle Karakter çizdiğine o derece :D

Yalnız cidden şöyle bir konu açılsın kirlenmesin buralar saydıran Usopp a ordan saydırsın.Ordan yarışılsın kim daha çok nefret ediyor Usopp tan diye..

aslında sadece usoppun değil diğer karakterlerin de artık yavaştan davranışlarının değişmesi lazım.
mesela luffy %90 aptal, %10 karizma davranıyorsa %50-50 olsun en azından :D
sanji artık her gördüğü kadına yavşamasın, biraz daha olgun olsun. bir de oda çok uğraşmasın adamla, ezdikçe eziyo sanjiyi :artiz:
korkak elemanlar(kimler olduğunu söylememe gerek yok, bazen brooku da katabiliriz) artık herşeyden korkmasın ve nami kaptan gibi davranmayı bıraksın ve daha nazik davransın arkadaşlarına :)
zoro, robin ve franky şu an için tayfadaki en olmuş karakterler gibi duruyor.

Güzel, insan yerini bilecek:cool::ehe: Ama sende de bir ışıltı var belli:cool:
De javu yaşattın. :artiz:

Water 7 de O son el uzanmayaydı bunların hiç birini konuşmuyor olurduk.Ne güzel orda Franky nin çöplerine başkanlık yapaydı ama olmadı.. :(

Ama benim saydırmam tekme tokattan daha fenadır.Ben bir saydırırım Oda alınır.Lanet eder böyle Karakter çizdiğine o derece :D

Yalnız cidden şöyle bir konu açılsın kirlenmesin buralar saydıran Usopp a ordan saydırsın.Ordan yarışılsın kim daha çok nefret ediyor Usopp tan diye..
Hep Rufi'nin mallığı işte fazla başıboş bıraktı bu elemanı, vereceksin BB'ye bak bakim iki güne ölüsü çıkmıyor mu gemiden. :artiz:

Unknown

De javu yaşattın. :artiz:

Hep Rufi'nin mallığı işte fazla başıboş bıraktı bu elemanı, vereceksin BB'ye bak bakim iki güne ölüsü çıkmıyor mu gemiden. :artiz:
Ne BB si verecen Akainu nun yanına çırak olarak yiyorsa bir korksun yer Lavlı sümsüğü suratına ortalıkta burun falan kalmaz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık