Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 738: Trebol Kuvvetleri: Özel Yönetici Sugar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gümüş mü demişti net hatırlamıyorum, Oda'nın hastalığı aralıklarla nüksettiğinden shounen jump ayda bir ara verme kararı almış. O yüzden bu sayının normalde verilen aranın akabinde okuduğumuz bomba sayılardan biri olmayacağını tahmin ediyordum. Beklentim de fazla yüksek olmadığından bu sayı beni tatmin etti diyebilirim.

Diamante'nin meyve gücünü ve kullanışlılığını gördük, Pica'nın meyvesini görüp gücü hakkında iyi kötü bir fikir sahibi olduk ama Dof'un Sugar gibi önemli birini korumak için (gerçi kızın kendi de fena değilmiş) Trebol gibi bir sümüklüyü görevlendirdiğini anlayamamıştık. Elemanın logia olup olmaması şöyle dursun dehşet güçlü birisi çıktı. Robin ve Usopp'un onu devirmesi imkansız gibi bir şey.

SAD fabrikasının içindeki smile üretimi sandığımdan farklıymış. Adamlar bildiğin çiftlik kurmuşlar, tepesine de güneş niyetine diye o "zarif günebakan" bitkilerinden yerleştirmişler. Cüceleri ilk gördüğümüzde söyledikleri "her türlü bitkiyi yetiştirebiliriz" lafının karşılığını da burda görmüş olduk. Yalnız bitki yetiştirmede ne kadar maharetli olurlarsa olsunlar Smile üretiminde onlar bile hata yapabiliyorlarmış (büyüksün Vegapunk).

Sugar fena hızlı çıktı. Cüceleri kaşla göz arasında oyuncağa çevirdi. Usopp ya biberi kızın ağzına nişanlayacak ya da yalanlarıyla kandıracak. Bir şekilde cüceleri kurtarması lazım, çok pasif kaldı şimdiye kadar.

Monkey :D Luffy

Düşünsene usop o gemiyi tek eliyle alıp adamın üzerine geri atıyo o zaman tayfa tmm derim lan bizim tayfada sanji zoro lufy franky hariç o gemiyi kaldırabilecek üye yok adamın tayfasına bak yanlış anlamayında bu tayfa beyazsakalın tayfasında bile yoktu bu biraz abartı oldu ama bu ne böle hepsi güç bakımından abartı geldi.Usoptan şu hareketi beklerim şapkasını takar sogeking zamanı deyip evrim geçirse sevinirimde usop bu bildiğin korkak.Hasırşapkalar niye tehlikeli olduğunu anlamıştır bu adayı geleli 5 6 saat olmus op saatine göre ve bütün olayı çözdüler sayılır trebol sama bu yüzden hasırşapkaların ismi büyük tabi bizim için 8 9 hafta geçtide :)
bu arada iyi noktaya parmak basmışsın biri burgessle dövüşüyor diğeri gemileri fırlatıyor marineforda gelseler 10 bölümde bitermiş arc:p

legend_luffyy

Bölüm iğrenç bir sümük adam ile bi bebeye karşı bu kadar çok kişiyle karşı karşıya geliyor bi şey yapamiyor.inş gereksiz usop da oyuncağı dönüştürsede kurtulsak bıktım artık usulü gormekten yaww

Gümüş mü demişti net hatırlamıyorum, Oda'nın hastalığı aralıklarla nüksettiğinden shounen jump ayda bir ara verme kararı almış. O yüzden bu sayının normalde verilen aranın akabinde okuduğumuz bomba sayılardan biri olmayacağını tahmin ediyordum. Beklentim de fazla yüksek olmadığından bu sayı beni tatmin etti diyebilirim.

Diamante'nin meyve gücünü ve kullanışlılığını gördük, Pica'nın meyvesini görüp gücü hakkında iyi kötü bir fikir sahibi olduk ama Dof'un Sugar gibi önemli birini korumak için (gerçi kızın kendi de fena değilmiş) Trebol gibi bir sümüklüyü görevlendirdiğini anlayamamıştık. Elemanın logia olup olmaması şöyle dursun dehşet güçlü birisi çıktı. Robin ve Usopp'un onu devirmesi imkansız gibi bir şey.

SAD fabrikasının içindeki smile üretimi sandığımdan farklıymış. Adamlar bildiğin çiftlik kurmuşlar, tepesine de güneş niyetine diye o "zarif günebakan" bitkilerinden yerleştirmişler. Cüceleri ilk gördüğümüzde söyledikleri "her türlü bitkiyi yetiştirebiliriz" lafının karşılığını da burda görmüş olduk. Yalnız bitki yetiştirmede ne kadar maharetli olurlarsa olsunlar Smile üretiminde onlar bile hata yapabiliyorlarmış (büyüksün Vegapunk).

Sugar fena hızlı çıktı. Cüceleri kaşla göz arasında oyuncağa çevirdi. Usopp ya biberi kızın ağzına nişanlayacak ya da yalanlarıyla kandıracak. Bir şekilde cüceleri kurtarması lazım, çok pasif kaldı şimdiye kadar.
Jump Oda'ya çok saygı duyuyor ve onu kaybetmek istemiyor. 2013'teki Peritonsiller Apse hastalığından yıllar önce de yine omurgasında bir disk kayması yaşamış. Bunlara da çizerlik mesleğinin sebep verdiği ve Jump'ın da, Oda'nın bu konuda daha fazla rahatsızlık yaşamasından korkması sebebiyle böyle bir karar alındı ve ona daha fazla dinlenme programı hazırladılar. One Piece çok uzun bir seri. Oda 16 yıldır hikayeyi çiziyor ve önünde hikayeyi çizmeye devam edeceği bir çok sene var. Bu yüzden aylık araları kesinlikle hakediyor.

Ve düşüdüğün gibi, resmi tatiller, Jump'ın çok sık olmayan şahsi tatilleri ya da yine mangakaların şahsi etkinlikleri gibi durumlarda bir sonraki bölüm için daha heyecanlı bie şeyler bekleyebiliriz. Ama geçen haftaki tatil, aylık rutin olarak verilen tatillerden biriydi ve bomba gibi bir bölüm gelmemesi beni şaşırtmadı.

Bölüm çok kötü değil ama bu hafta diğer mangalar baya iyiyken yanlarında sönük kalmış.

Böyle sayıların sonuna falan en azından bir kolezyum,dof,fujitora yada ne bileyim bir zoro sanji konması lazım heyecanı arttırmak için sırf bu aptal cücelerde bir hafta beklemeye değmiyor.Yoksa gösterilsin onlarda gerekli ama bir bölümün tamamen ayrılması sıkıcı.

Robin iyi rol kesti.Trebol usopptan bile iyi nişancılık örneği gösterdi bizimkinin sineği alnından vurabileceğinden şüpheliyim :D
Trebol bana magellanı anımsattı.Gücü o kadar korkunç olmasa bile fiziki gücü ve dayanıklılığının aratmayacağını düşünüyorum.

Ya bu cüceler aşmış usta bunlar başka boyutun varlıkları:D Zoroya takıldı birisi umarım ayrılmaz da bizimkilerle takılır.
Kız fenaymış cücelerin hızını filan tınlamıyor(tek sorun bizim bahsettiğimiz ant. kısmı) Trebolda hayvan çıktı. Bazı arkadaşlar niye bunlar bu kadar güçlü demiş, kaptanlarına bir bakıversinler anlarlar.
Robin'in yetenek harbiden iyi ama bence kızı tek başına halledemezdi yeteneği ile kız hem akıllı hemde cücelerin hızına yetişebilecek kabiliyeti var, kızı küçük görmeyin derim. Usopp pişmanlıktır, konuşmaya değmez.:good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık