Zoro'ya nolcakYa o değil de, meyveyi inşallah Sabo yemez. Zaten belli bi' güce ulaşmış adam, logia gereksiz olur. Hatta negatif bile etkileyebilir. Sanji manji yese ne güzel olur.Zaten ilgi alanı B. haki değil. Mis gibi gider.

Zoro'ya nolcakYa o değil de, meyveyi inşallah Sabo yemez. Zaten belli bi' güce ulaşmış adam, logia gereksiz olur. Hatta negatif bile etkileyebilir. Sanji manji yese ne güzel olur.Zaten ilgi alanı B. haki değil. Mis gibi gider.
Meyve çıktığı andan beri Sanji'nin yemesini istiyorum hele Dof karşısında çaresiz kalınca kesindi benim için tabii sonra Sabo çıktı.Ya o değil de, meyveyi inşallah Sabo yemez. Zaten belli bi' güce ulaşmış adam, logia gereksiz olur. Hatta negatif bile etkileyebilir. Sanji manji yese ne güzel olur.Zaten ilgi alanı B. haki değil. Mis gibi gider.
Şahsen Zoro'yu Sanji'nin bayağı bi ötesinde görüyorum.NW'dün öncesinden kalma bi' izlenim var o ikisinin üzerinde, hala aynı olduğunu düşünmüyorum.Zoro'ya nolcakMonster Trio güç dengesi bozulmamalı.
Vallahi çok iyi olur, asıl monster trio dengesi bu meyveyi Sanji'nin yemesiyle sağlanır bence.Meyve çıktığı andan beri Sanji'nin yemesini istiyorum hele Dof karşısında çaresiz kalınca kesindi benim için tabii sonra Sabo çıktı.Aha gitti meyve dediğiydim ama adam canavar çıktı ve benim hayallerimde tekrardan yeşerdi. Yesin, yarısın paşamıza
![]()
Bence Sanji mera merayı yerse tur bindirir Zoro'ya.Şahsen Zoro'yu Sanji'nin bayağı bi ötesinde görüyorum.NW'dün öncesinden kalma bi' izlenim var o ikisinin üzerinde, hala aynı olduğunu düşünmüyorum.
Vallahi çok iyi olur, asıl monster trio dengesi bu meyveyi Sanji'nin yemesiyle sağlanır bence.
Eyvah.Bence Sanji mera merayı yerse tur bindirir Zoro'ya.
Ateş kesen kinemonlar bitmez :TBence Sanji mera merayı yerse tur bindirir Zoro'ya.