Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 736 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diamante de adam akıllı meyve beklemek aslında bizim hatamızda sayılabilir emri altında ki adamların gücü ortada. Hem benim hoşuma gidiyor böyle ilginç meyve ilginç olup da güçlü olması. @Smoker dediği gibi her dokunduğu bayrak oluyorsa işin içine yine haki girecek ve ben yine anlamıyacam:D Şimdi bu abimiz Shanks dokununca bayrak olacak mı Shanks:hoo:?

@Phoenix Ama WB'yi kılıç delmiş geçmişti. Hemde daha savaşın başında ahanda WB'nin B. Hakisi zayıf:oleyo:

Çok yanlış açıdan bakıyorsunuz. Bu gardını indirip indirmeme durumu hazarddayken tek yiyen avcılara yakalandı zorolar. Yeni dünya böyle bir yer, Burayı yöneten yonkoulara ise kim öyle kazara dokunabilecek. Savaşı hatırlayın skuardonun wb'yi pıçaklaması en çok marcoyu şaşırtmıştı rahatça sezebilmesi lazımdı böyle birşeyi demişti. Her zaman ayık olman gereken bir yer yeni dünya bayrak yapıp asarlar sonra :D

Çok yanlış açıdan bakıyorsunuz. Bu gardını indirip indirmeme durumu hazarddayken tek yiyen avcılara yakalandı zorolar. Yeni dünya böyle bir yer, Burayı yöneten yonkoulara ise kim öyle kazara dokunabilecek. Savaşı hatırlayın skuardonun wb'yi pıçaklaması en çok marcoyu şaşırtmıştı rahatça sezebilmesi lazımdı böyle birşeyi demişti. Her zaman ayık olman gereken bir yer yeni dünya bayrak yapıp asarlar sonra :D
Aslında yavaş yavaş bende böyle düşünüyorum, sonuçta kızın teki aynı anda hemde yıllarca oyuncak olarak tutabiliyorsa insanları bu haki le olacak iş değil.

Hiç kurgu diye bir şey olmasın mı beyler ? O kılıç hem WB'yi savaşta güçten düşürmek içindi hem de Marco'nun sözünden anlayacağınız üzere yaşlılıktan dolayı eski gücünde olmadığını göstermek içindi.Zaten Squardo adamın oğlu o yüzden o kadar dibine girebiliyor WB'nin.Diamante yanına varamadan Jozu kafasını Marineford'un zeminine gömer,bir şekil yırttı diyelim Jozu'dan.Yırtsa ne yazar WB bir vuruşta amirale yerin katmanlarını dolaştırmış adam Diamante'ye vurursa insanlıktan çıkar Diamante.O yüzden çok takılmayın her şeye.Sugar her türlü bir kere dokunur oyuncak yapar,Law her türlü bir kere keser 100 parçaya böler,Sakazuki her türlü bir kere vurur deler geçer diye gider.Ama b.haki,k.haki gibi şeyler işler bu kadar basit olmasın diye var.Ben de önceden ulan Law nasıl olsa bir kere vurur Luffy'e o vuruştan sonra da zaten Luffy puzzle olur diye düşünüyordum ama bu mantık opta çok geçerli değil beyler.Luffy kısa bir süre sonra Law'ı peçete yapan Dof'u indirecek.

Bu tür meyveler çıktıkça ben Kral hakiden meyve yeteneğini etkisiz kılma gibi bir durum bekliyorum. Bu tür meyvelere yakalanmamak için B. haki daima hazır ve tetikte beklemen lazım ki yeni dünya gibi bir yerde böyle olması gerek. Ama olurda diyelim yakalandın kral haki sahipleri bunu etkisiz kılabilir. Tabi ki Ace'in uykusunda dahi dokunamadığı beyazsakal gibi adamlar ( diğer yonkolar içinde böyle düşünüyorum) öyle kolay kolay yakalanmazlar ki buda hem haki saviyeleri hemde bulunduğukları konumun boşa olmadığı hakkında ipucu niteliğindedir.

Roronoa Zoro

Karasakal boşuna almış Wb'nin gücünü, alaydı işte Dof'un adamlarının birinden bu saçma sapan meyveleri, çekerdi kara deliğiyle bi' güzel, tek atardı hepsine.
Yalnız bu b. haki geçme geyiği bi' bizim forumda dönüyor herhalde, legit bilgiymiş gibi konuşuluyor. Fikir o arkadaşım fikir, empoze etmeye kalkma fikrinle.

Karasakal boşuna almış Wb'nin gücünü, alaydı işte Dof'un adamlarının birinden bu saçma sapan meyveleri, çekerdi kara deliğiyle bi' güzel, tek atardı hepsine.
Yalnız bu b. haki geçme geyiği bi' bizim forumda dönüyor herhalde, legit bilgiymiş gibi konuşuluyor. Fikir o arkadaşım fikir, empoze etmeye kalkma fikrinle.
Abi bence b.haki en öenmli unsur meyve gücü direnişi olarak . Vergo - Law vs'sinde açıkça belirtti diye düşünüyorum Oda ( Empoze gibi bir amacım yok , sadece kanıt sunayım dedim :D )

Alında bu yorumunla B. Haki muhabbetine destek veriyorsun. Aynen Karasakal alsın bayrak meyvesini sonra da önüne geleni bayrak yapsın, demek ki olmuyor.
Edit: Böyle diyorum da oyuncağa dönüşenlerin hiç birin demi adam gibi haki olmaz.
Ama Law Dof vs'ni göz ününe alırsak Law niye Sanjiye yaptığı gibi Dofun ruhunu o kadınla değiştirmedi. Bunu ben hakiyle açıklasam ne kadar doğru olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık