Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 733 Bölüm Yorumları / 734 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RıZor

Atarlanmadan önce mesajı tam okumalıydın.
Ben 18 yaş altı için demedim 18 yaş altıda okuduğu için dedim .

Ama E.oda ne yapıyor seriyi 18 yaş altıda okuyor diye eğlenceli hale getirmek adına mizah yüklüyor
18 yas altıda okuyor demişsin, evette...
Sen kaç yasında izlemeye basladın. Eğer çocukken izlemediysen dediğinde haklısın.
Ben sunu demek istiyorum, Sen bunu izlerken çocuk değilmiydin, o zamanlar komik gelen veya hoş karşıladığın şeye, şimdi sırtını dönüp sıktı demen değişik geldi.
Tabi bu seriye sonradanda başlamış olabilirsin o vakit daha önceden dediklerimin bi önemi kalmıyor.

Ben 12 yasında star'da izlerken unutmuş olduğum karakterler, 2008 yılında seriye tekrar başladığımda tayfanın kötü yönlerinede alıştım.
Ben zoro fanı olduğum için; ussop'un korkaklığından çok, kaç senedir zoro'nun gelişmeyen yön duygusu beni daha çok etkiliyor. Onuda bir hikmeti vardır, ilerleyen arc.larda nedenini açıklarlar gözüyle bakıyorum.

Usopp'un komedi olsun diye böyle bir kişiliği olduğunu söyleniyor, sizi bilmem ama ben bu güne kadar Usopp'un hiç bir sahnesine gülemedim. Sanji ve Zoro arasındaki muhabbet Usopp'tan daha komik. Kendi açımdan ilk başlarda Usopp'un durumu göze pek batmıyordu ama yaşanan onca olay ve seride 2 yıl sonrası için yapılan uğraşlardan sonra ciddi ciddi rahatsız etmeye başladı. Gerçi Water 7 deki muhabbet Usopp hakkında düşüncelerim için sınır noktası olsada 2 yıl sonrası için biraz umutlanmıştım ama boş çıktı. Ha bundan sonra düzelir mi bilmem ama bence olmayacak derecesinde zor. Adam öyle bir duruma gelmiş ki karşısında normal bir köpek görse ve köpek için bu yonkonun köpeği dense ondan bile tırsar o derece oldu artık.

Nasıl gülmedik yahu 10.000 adamım var diye luffyi tehdit ettiği sahnede güldüğümü hala hatırlıyorum.

Zaman geçtikçe kanıksamakla alakalı,güzel bir şarkıyı 100 kere dinle artık eskisi kadar güzel gelmez.

usopp seven çıktığına göre ben de atılabilirim ortaya :D ben de seviyorum usopp'u.
usopp'un korkaklığına alıştım ben hangi koşulda olursa olsun gözüme batmıyor. zaten kritik anlarda asıl ihtiyaç duyulduğu anlarda işini yapıyor.
geri kalan zamanlarda Luffy,Chopper,Usopp üçlüsünün büyük bir hayranıyım :D sonradan brook da geldi tabi :D

Ona gülünmüyor ki onun lafından sonra diğerlerinin verdiği tepkiye daha çok gülünüyor bence. Ve ben Usopp'un dediklerine yaptıklarına cidden gülmüyorum. Sırf adama gıcık olduğum için demiyorum benim için cidden öyle.

Usopp gerçek bir karakter değil... GOda'nın hayali bir karakteri. Bunun ertesinde, GOda'nın son dönem de karakteri bu kadar "itici" bir şekle sokmasının elbette bir nedeni vardır diye düşünüyorum. Son sayıda iticiliğin dibine vurduğunu kimse inkar etmiyor zaten. Bunun altında bence Shin Sekai'de Yasopp'a yaklaşmasının bir etkisi vardır diye düşünüyorum. Yasopp'un son ana kadar onu tanımasını engelleyecektir GOda-Sama. Bu da Usopp'u bilinç altında ki karaktere daha çok yaklaştırmakla oluyor. Millennium Wizard'ın da dediği gibi, iyice paranoyaklaşıyor. İki sene boyunca Heracles'in yanındaydı. Böyle olmaması mümkün değil zaten :) Usopp zamanı geldiğinde yine altar-egosuyla bir çıkış yakalayacak ve Sogeking sahalara geri dönecek diye düşünüyorum.

Usopp gerçek bir karakter değil... GOda'nın hayali bir karakteri. Bunun ertesinde, GOda'nın son dönem de karakteri bu kadar "itici" bir şekle sokmasının elbette bir nedeni vardır diye düşünüyorum. Son sayıda iticiliğin dibine vurduğunu kimse inkar etmiyor zaten. Bunun altında bence Shin Sekai'de Yasopp'a yaklaşmasının bir etkisi vardır diye düşünüyorum. Yasopp'un son ana kadar onu tanımasını engelleyecektir GOda-Sama. Bu da Usopp'u bilinç altında ki karaktere daha çok yaklaştırmakla oluyor. Millennium Wizard'ın da dediği gibi, iyice paranoyaklaşıyor. İki sene boyunca Heracles'in yanındaydı. Böyle olmaması mümkün değil zaten :) Usopp zamanı geldiğinde yine altar-egosuyla bir çıkış yakalayacak ve Sogeking sahalara geri dönecek diye düşünüyorum.
Adamı 2-3 bölüm adam akıllı göreceğiz diye yaklaşık 730 bölümdür çekiyoruz. Devamı da gelecektir bunun. :gamyon:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık