Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 733 Bölüm Yorumları / 734 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brookun tayfaya katılırkenki ifadesi gercek korsanlıgı yansıtır,ve smokerın dedigi gibi hakiki korsandır ölüme kadarda,ölümdede, ölümden sonrada. adam gelenegi yansıtıyor.usopp gereksizine hadi gel gemiye diyorlar,ulan eziksin işte köyünüde o adamlar kurtarmıs,zoro gibi adam o gücle luffyi kabul edip, tayfan olucam diyor... bu gereksiz, tamam ama kaptan benim diyor,fullbody soruyor kaptan kim diye, luffy konusurken öne cıkıyor falan... harbi gereksiz bir mahluk.

yani brookun legen kemigi olamaz usopp ve brook katılırken tayfaya söyle demiştir;

Ben, "Ölü Kemik Brook"!
Oldukça ünlüyümdür.
"Şarkı Mırıldanan Brook" olarak bilinirim!
Ödülüm 33 milyon beli!
Uzun zaman önce, yaşadığım krallığın savaş konvoyunun lideriydim.
Sonra Rumbar Korsanları'nın vekil kaptanı oldum!
Tanınmış bir müzisyen ve kılıç ustası!
Bu vesileyle hizmetlerimi ve hayatımı Kaptan Hasır Şapkalı Luffy'nin emrine adıyorum!
Hepinize yük olmamayı umut ediyorum!
Kemiklerime varıncaya kadar her şeyimi ortaya koyacağım!

ikisi arasında korsanlık ve adamlık acısından cennetle yer yüzü gibi fark var :good:

brookun tayfaya katılırkenki ifadesi gercek korsanlıgı yansıtır,ve smokerın dedigi gibi hakiki korsandır ölüme kadarda,ölümdede, ölümden sonrada. adam gelenegi yansıtıyor.usopp gereksizine hadi gel gemiye diyorlar,ulan eziksin işte köyünüde o adamlar kurtarmıs,zoro gibi adam o gücle luffyi kabul edip, tayfan olucam diyor... bu gereksiz, tamam ama kaptan benim diyor,fullbody soruyor kaptan kim diye, luffy konusurken öne cıkıyor falan... harbi gereksiz bir mahluk.

yani brookun legen kemigi olamaz usopp ve brook katılırken tayfaya söyle demiştir;

Ben, "Ölü Kemik Brook"!
Oldukça ünlüyümdür.
"Şarkı Mırıldanan Brook" olarak bilinirim!
Ödülüm 33 milyon beli!
Uzun zaman önce, yaşadığım krallığın savaş konvoyunun lideriydim.
Sonra Rumbar Korsanları'nın vekil kaptanı oldum!
Tanınmış bir müzisyen ve kılıç ustası!
Bu vesileyle hizmetlerimi ve hayatımı Kaptan Hasır Şapkalı Luffy'nin emrine adıyorum!
Hepinize yük olmamayı umut ediyorum!
Kemiklerime varıncaya kadar her şeyimi ortaya koyacağım!

ikisi arasında korsanlık ve adamlık acısından cennetle yer yüzü gibi fark var :good:
Reis yine yazmış dağılın beyler:good:

Ama hakkını yememek lazım Usopp da artık Luffy'nin kaptan olduğunu kabul etti. Dayağını yedi adam oldu.:ehe:

Usopp'un aslında iki yılda kişiliği değişse sogeking olarak dönse çok güzel olurdu. Taksın o maskeyi bir daha hiç çıkarmasın. sogeking nerde ezik usopp nerdeee :(

edit :
[YOUTUBE]UbGjxYxWCTg[/YOUTUBE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık